ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2018 | 18:11

Δεν αντέχω άλλο

Λοιπόν καταρχάς οι γονείς μου είναι χωρισμένοικαι εμένα σε ένα νησί....όμως η μάνα μου γνώρισε έναν εντελώς μαλακα να τον πω έτσι ακριβώς και μπλέξαμε και τώρα μετακομίζουμε εγώ δεν θέλω να χάσω τους φίλους μου και ούτε να πάω να μην μαζί με αυτόν τον μαλακά....για να μην τον πω κάπως χειρωτερα...όλη την ώρα νευριάζει μαζί με εμένα και την αδελφή μου και τσακωνεστε όλη την ώρα με την μάνα μου...σκέφτομαι να πω στην μάνα μ να μηνω πίσω στο νησί αλλά την αγαπώ και δεν θέλω με τπτ να στεναχωρηθεί πλιζζ πειτε μου τι να κάνω σας παρακαλώ πουλ περάσετε το!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο εισαι; αμα εισαι κάτω των 18 τοτε να πας με την μητέρα σου. Οι γονείς της ξαδέρφης μου έφυγαν για ένα νησί πριν κατι χρόνια και εκείνη έμεινε στην αθήνα για να ειναι με τις φίλες της. 16 χρονών αυτη σε ενα μεγάλο σπίτι μόνη της. Στο τέλος οι γονεις της έχασαν την δουλειά τους επειδή ήθελαν να είναι περισσότερο καιρό στην αθηνα και να βλέπουν την κόρη τους. Τα παράτησαν όλα και γύρισαν, ο θειος μου ακομα δεν μπορει να βρει σοβαρή δουλειά και η θεία μου δουλεύει σαν σερβιτόρα σε εστιατόριο στα 50 της απο γραμματέας. Προφανώς η ξαδερφη μου μετανιώνει τώρα για όλα όσα έκανε όμως είναι λιγο αργα. Μην κανεις τα ίδια λαθη.
Scroll to top icon