ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2018 | 20:42

Προβληματισμός

Θέλω να θίξω ένα θέμα.Έχω πάει και εγώ κατα καιρούς παλιότερα σε ιντερνετ καφέ και σαν παιδί είμουν κολλημένος. Αλλά όχι να βλέπω τη μέρα της Ανάστασης , της αλλαγής χρόνου , του επιτάφιου άτομα σε νέτ να μην έχουν αίσθηση του χρόνου και της σημαντικότητας της μέρας...Είναι λίγο έως πολύ σοβαρό.Δηλαδή θα πάς αύριο δε χάθηκε και ο κόσμος.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είχα δει παλιοτερα σε ένα ρεπορταζ που ένας έφηβος, στην Αμερική νομιζω, πεθανε πανω στον υπολογιστη απ τις πολλες ώρες σερφαρισματος, και οταν πηγε η αστυνομια στο internet cafe που έγινε το όλο σκηνικό οι αλλοι χρηστες διπλα του συνεχιζαν αταραχοι να παιζουν. Οταν γινονται κατι τετοια λες που παμε σαν κοσμος.Απο την άλλη, ο καθενας μπορει να πηγαινει για τους δικους του λόγους ακομη και σε σημαντικές μερες. Το πιο απλο ενδεχόμενο μπορει να είναι η οικονομικη αδυναμια μιας συνδεσης στο internet.Το θέμα είναι να υπάρχει και ένα μέτρο στην χρήση του υπολογιστη.
Σημαντική μέρα ειναι οποια εσυ νιωθεις σημαντικη για καποιο λογο.. Η Ανασταση του Χριστου επισης εγινε μεσημερι και καποιοι, επειδη ετσι βολευε την βαλαν μεσανυχτα. Μη ψαρωνεις σε οτι σου λενε κοινως οτι εγινε.. Οτι ειδες και οτι πιστευεις.
Scroll to top icon