ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2018 | 10:39

Η φίλη μου θέλει να την μάθω να φιλάει!

Νιώθω καταπιεσμένος και κάθε φορά που βγαίνω μαζί της μου λέει πως θέλει να την μάθω να φιλάει. Είμαστε 17 χρονών και πιστεύει πως επειδή δεν έχει κάνει κάτι με αγόρι ποτέ δεν θα είναι και καλή σε αυτό. Έχω κάνει σεξ αρκετές φορές και πιστεύει πως είμαι αρκετά έμπειρος, αλλά της λέω πως δεν μπορώ γιατί είμαστε φίλοι. Ξέρω τους γονείς της και την ίδια από πολύ μικρή ηλικία. Καταλαβαίνετε το όλο σκηνικό είναι πολύ awkward. Θέλω να την βοηθήσω αλλά έχω κοπέλα και είμαστε πολύ καλά μαζί. Κάνουμε σεξ με την κοπέλα μου και είμαι ικανοποιημένος δεν θελε να το χαλάσω αυτό. Πλέον το χει πάει σε άλλο level. Έρχεται καθημερινά ενώ είμαι με την κοπέλα μου και διακριτικά μου λέει πως ένα φιλί δεν σημαίνει τίποτα. Νομίζω πως δεν θέλει μόνο ένα φιλί από έμενα νομίζω πως θέλει να της μάθω και κάτι άλλο! Ώρες ώρες η κοπέλα μου με ρωτάει αν είναι σίγουρα φίλη μου. Πείτε μου σας παρακαλώ πως μπορώ να βοηθήσω την φίλη μου χωρίς να καταστρέψω την σχέση μου και χωρίς να την στείλω σε άλλον χειρότερο! Πιστεύω αν της μάθω να φιλάει θα έχω τύψεις όταν θα είμαι με την κοπέλα μου!!! Σας παρακαλώ δώστε μου μια λύση!
4
 
 
 
 
σχόλια
Απορώ γιατί αντί να πεις την αλήθεια στην κοπέλα σου, κάθεσαι και σκέφτεσαι πόσα χρόνια ξέρεις τους γονείς της φίλης σου... Μήπως κολακεύεσαι ή τα θες όλα δικά σου; Αν θέλεις πραγματικά την κοπέλα σου, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσεις στη φίλη σου ότι δεν τη βλέπεις ερωτικά, και να πεις την αλήθεια στην κοπέλα σου. Δεν έχεις καμία υποχρέωση να βοηθήσεις κανέναν με αυτόν τον τρόπο και δεν είναι δικό σου το πρόβλημα για να το λύσεις!
Προφανώς. λόγω ηλικίας και συνεπώς απειρίας, δεν το σκέφτεται λογικά, αλλά εντελώς επιπόλαια. Ενδεχομένως, επιλέγει τον εύκολο δρόμο του "ποιος είναι πρόχειρος εδώ τριγύρω για εκπαίδευση; Α, αυτός. Έλα δω!". Από την άλλη, παίζει και η πιθανότητα να της αρέσεις και να το εκφράζει με αυτόν τον εντελώς λάθος τρόπο.Το σίγουρο είναι ότι θα μάθει να φιλάει κάποια στιγμή, όπως μάθαμε όλοι μας. Μπορεί να μην είναι καλό, μπορεί να είναι. Αλλά η προσπάθεια, θα πρέπει είναι όλη δική της και όχι εις βάρος των φίλων της.Εφόσον λες ότι δεν ανταποκρίνεσαι, θα έλεγα να της κάνεις σαφές ότι για κανένα λόγο δεν φέρνεις σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους που αποκαλείς φίλους σου και ότι αν συνεχίσει θα αναγκαστείς να απομακρυνθείς.
Scroll to top icon