ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2018 | 06:19

Υπνος

Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια.Το έχω εδώ κ χρόνια αλλά όσο μεγαλώνω θεωρώ πως δε μου κάνει καλό και πρέπει να το αλλάξω.Τωρα ειμαι 26.Το θεμα δεν ειναι η απουσία κουρασης.Ακομα και πτώμα να είμαι πχ μετά από εργασία ωρων με ορθοστασία χωρίς να εχω κάτσει καθόλου ,θα κοιμηθώ το νωρίτερο 2-3 το βράδυ ακόμα κ αν νιώθω σωματική κούραση η αν τσούζουν τα μάτια μ η αν χασμουριεμαι.Μαλιστα αν τύχει να κοιμηθώ νωρίς πχ 1-1:30 ξυπνάω σίγουρα μετά από μια - δυο ωρες με παράξενο αίσθημα...σαν να θέλω να κλάψω .Και όταν πια καταφέρνω να αποκοιμηθω έχω διακεκομμενο ύπνο καθώς πίνω 3-4 λίτρα νερό τη μέρα κ ξυπνάω κάθε τρεις κ λίγο για τουαλέτα.Να σας πω πως πάντα χωρις εξαίρεση όταν ξυπνάω, συνήθως κατά το μεσημέρι πριν πάω για δουλειά,θυμάμαι όνειρα που είχα δει(το λέω γιατί ίσως δείχνει αν κοιμάμαι βαθιά ή όχι).Μάλιστα πολλές φορές ο ύπνος μου διακόπτεται κ λόγω των ονείρων (όχι μόνο επειδή θέλω τουαλέτα).Η ώρα είναι 6κ 20 το πρωί κ πάλι δεν κοιμήθηκα το βράδυ.Δεν ξέρω τι να κάνω ...Καμία συμβουλή για να κοιμάμαι έστω μεταξύ 1-2η ωρα και όχι 4-6 τ πρωι?
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα έλεγα να πας σε εναν ειδικό... ξεκίνα απο ένα παθολόγο ίσως. Το να μην κοιμάσαι μπορεί να εχει τρομερές συνέπειες όπως υπερκόπωση, ζαλάδες, πονοκεφάλους κτλ.Ισως ψυχολόγος να βοηθούσε επίσης.Επίσης δοκίμασε να πιεις καμια βαλεριάνα, ή να πάρεις απο το φαρμακείο χάπια, οχι κάτι περίεργο. Υπάρχουν κάτι φυτικά με βότανα, τα είχε παρει ο αδερφός μου όταν εδινε πανελλήνιες και δεν κοιμόταν απο το άγχος.
Scroll to top icon