ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2018 | 02:34

Τα φαινόμενα απατούν...

Όσο και να θέλω να λέω και να διατυμπανίζω οτι είμαι ''σκληρή''και κυρίως αναίσθητη,άλλο τόσο δεν είμαι.Παρόλο που φαίνομαι τόσο σκληρή, ξινή και απλησίαστη, άλλο τόσο μέσα μου είμαι αλοιφή...Όσο και να προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα οτι όλοι (κι αν όχι, οι περισσότεροι) κοιτάνε το συμφέρον τους, άλλο τόσο κάθε φορά που το διαπιστώνω, στενοχωριέμαι...πολύ.Και στο τέλος πάντα καταλήγω να χαλιέμαι, εξίσου πολύ. Μήπως τελικά η άμυνά μου να μην πληγωθώ είναι αυτή που στο τέλος με πληγώνει;
4
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι σε ένα βαθμό κοιτάμε την παρτη μας..δεν εννοώ να σε εκμεταλλεύεται ξεκάθαρα ο άλλος, αλλά ακόμα και η ανάγκη για φιλία είναι για προσωπική ικανοποίηση. Απο το να σηκωθείς για να πάρεις το τρένο να πας στη σχολή μέχρι και το να χασμουρηθείς εξυπηρετεί κάποιο προσωπικό σκοπό, να εξασφαλιστείς μελλοντικά και να πάρει αέρα ο εγκέφαλός σου..Μέχρι ένα σημείο είναι λογικό να μην είμαστε η πρώτη έννοια των φίλων μας (αλήθεια σκέφτεσαι το βράδυ τα δικά σου προβλήματα με ανησυχία η των φίλων σου μόνο?).
Δείχνεις ευθύς άνθρωπος,θα μπορούσες να αντισταθείς με διαφορετικούς τρόπους.Θα μπορούσες να αποτραβηχτείς και να γίνεις λιγότερο εκδηλωτική.Όμως όπως και να εκφράσεις την αντίρρησή σου,το μύνημα που περνάς είναι ξεκάθαρο.Η απάντηση είναι αρνητική.
"όλοι (κι αν όχι, οι περισσότεροι) κοιτάνε το συμφέρον τους" … εσύ έχεις βάλει όλους τους ανθρώπους σ ένα τσουβάλι και όποιον και να τραβήξεις από μέσα θεωρείς ότι σε απογοητεύει.Είναι στάση ζωής αυτή δηλαδή ? Να περνάνε οι μέρες μεταξύ της προηγούμενης και της επόμενης απογοήτευσης …. Και φταίνε οι άλλοι γι αυτό.Κουράγιο να σε αντέξεις μέσα στο οχηρό που έχεις χτίσειhttps://www.youtube.com/watch?v=qwi6POwtfnc.
Scroll to top icon