ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2018 | 18:42

Σεκς χωρίς αίσθημα

Πιστεύεται πως το σεκς μεταξύ δύο αγνωστον, μπορεί να γίνει χωρίς συναίσθημα, και πόσες φορές μπορεί να συμβεί έτσι αδιάφορα, απλά για να ξεκαθαρίσω είμαι 31 ετών και θέλω να κάνω εμπειρίες γιατί δεν είχα και πολλές αλλά νομίζω οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικες και κολλάνε εύκολα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Από τη μία το λες ΣΕΚΣ!!Από την άλλη συμπεριφέρεσαι έτσι όπως λες....ΟΚ! Απαγορεύεται να κάνεις ΣΕΚΣ! Μην διαιωνίσεις αυτό το είδος, λυπήσου μας!
Είσαι 31 κι ακόμη δεν ξέρεις για τους στερεοτυπικούς ρόλους των δύο βασικών φύλων, τη διαφορετική ανατροφή τους και το τι προσδοκίες έχει η πατριαρχική κοινωνία από άντρες και γυναίκες (π.χ. οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνε, οι γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν σεξ χωρίς «συναίσθημα» κτλ); Και πραγματικά αναρωτιέσαι εάν όντως άνθρωποι κάνουν σεξ χωρίς να θέλουν να γνωρίσουν περαιτέρω τον/την σεξ. παρτενέρ τους ή να τον έχουν ήδη γνωρίσει και «ερωτευτεί» ή δεν ξέρω και ‘γω τι;Για να απαντήσω στο ερώτημά σου: όταν σε ελκύει σεξουαλικά ένας άνθρωπος μπορείς να κανεις σεξ μαζί του χωρίς να έχει υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο (βασικά, τι ακριβώς εννοείς όταν λες «συναισθήματα»; Νομίζω ούτε κι εσύ ξέρεις, απλώς επαναλαμβάνεις τη γνωστή προπαγάνδα).Ως προς το επικίνδυνο σεξ που είπε παραπάνω ο/η Fury, έχω να πω ότι τα «συναισθήματα», η πρωτύτερη γνωριμία κτλ δε σε προστατεύουν από τα ΣΜΝ. Τα προφυλακτικά ναι. Και η πλήρης αποχή από το σεξ για σιγουριά επίσης!
Δεν αναφέρομαι στα ΣΜΝ όταν μιλάω για επικίνδυνο σεξ. Γιατί όλων το μυαλό πάει μόνο εκεί; Κανείς δε σκέφτεται ότι είναι επικίνδυνο να βάζεις έναν εντελώς άγνωστο σπίτι σου ή να πηγαίνεις στο δικό του; Εδώ υπάρχει η γνωστή φράση "ποτέ μη μπαίνεις στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου". ΠΟΣΟ μάλλον σε σπίτι αγνώστου. ΠΟΣΟ μάλλον και βράδυ.
Δύο λεπτά παρακαλώ. Τι μπορεί να συμβεί; Να σε βιάσουν; Άμα πας σκοπίμως για σεξ δεν υπάρχει λόγος βίας , το έχεις προσυμφωνησει υποτίθεται. Άσε που ή μέγιστη πλειοψηφία βιασμών από γνωστούς συμβαίνει...Να σε κλέψουν; Άμα πας για σεξ ρε ο κόβω κάπως απίθανο να έχουν την πνευματική διαύγεια μίας καλοστημένης ληστείας.Να σε σκοτώσουν; Φαντάζομαι λιγότερο πιθανό και πάλι από το να σε σκοτώσει κάποιος γνωστός. Με τους γνωστούς έχουμε τις διαφορές μας, όχι με τους άγνωστους, εκτός αν πρόκειται για κανέναν χυχζκι σίριαλ κιλλερ αλλά αυτοί είναι στατιστικά υπέρ σπάνιοι. Να σου βγαλυν κανένα νεφρό; Υποτίθεται έχεις αφήσει να εννοηθεί ότι κάποιος ξέρει πού είσαι και με ποιον. Να σε βγάλουν στο κλαρί; Θα πρέπει να πέσεις σε σπείρα απαγωγέων τέλος πάντων και να έχεις κάποιο μέσο δικής τους πίεση (εξάρτηση από ουσίες, μη άδεια παραμονής στη χώρα, ανήλικο τέκνο υπό αποκλειστικη κηδεμονία κπ). Δεν επιλέγουν τυχαία γυναίκες. Εν πολλοίς ή προφύλαξη κατά αγνώστων είναι ολίγον δικαιολογία. Άλλωστε κάθε ενήλικη και νουνεχης γυναίκα με λίγη έστω κοινωνική εμπειρία αναγνωρίζει άμεσα προειδοποιητικά σημάδια.
Καραβάν´, ευχαριστώ που απάντησες περί επικινδυνότητας από γνωστούς μας. Συμφωνώ, απλά βαριόμουν εγώ να τα γράψω όλα αυτά :)Και για να καταθέσω και την προσωπική μου εμπειρία, γιατί δε μιλάω έξω από το χωρό, είχα δύο date rapes στα νιάτα μου, με άντρες που είχα ήδη σχέση, δηλ όχι με αγνώστους.Fury, ο λόγος που έγραψα για τα ΣΜΝ, είναι γιατί θερίζουν, πολύ περισσότερο από τις δολοφονίες κι απαγωγές, γι ´ αυτό υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε αυτά. Τα ΣΜΝ συνήθως δε, είναι πολύ πιο επικίνδυνα για τις γυναίκες, απ´ότι στους άντρες που απλώς μπορεί να είναι φορείς χωρίς κάπoια εκδήλωσή τους.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες συναισθηματικές και κολλάνε, απλώς οι άντρες και οι γυναίκες μεγαλώνουν με διαφορετική σεξουαλική ελευθερία και τα στερεότυπα περι αντιμετώπισης του σεξ απο τα δυο φύλα δίνουν και παίρνουν. Το θέμα είναι εσύ αν νομίζεις οτι θα σου αρέσει και αν νιώθεις άνετα με αυτό.
Πρώτον το σεξ μεταξύ δύο ΕΝΤΕΛΩΣ αγνώστων είναι επικίνδυνο και προτείνω να το αποφύγεις. Δεύτερον δεν πιστεύω πως είναι όλες οι γυναίκες συναισθηματικές, ας μη γενικεύουμε, τρίτον αν θες να το δοκιμάσεις να είσαι σίγουρη ότι δεν ανήκεις στη κατηγορία των πολύ συναισθηματικών ανθρώπων, και να μάθεις πρώτα ένα-δυο πράγματα για τον άνθρωπο με τον οποίο θα έρθεις σε επαφή. Ελπίζω να βοήθησα :)
Scroll to top icon