ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2018 | 23:35

Αδιεξοδο

25 χρονων εγω 26 εκεινος.. σχεδόν 4 χρονια μαζι.. συγκατοικουμε τα 2 .. υπαρχει αγάπη . Περναμε καλα.. αλλα δν υπαρχει σεξ.. μια φορα το μηνα και απο πλευράς του αναγκαστικό για μένα αφου το χουμε συζητησει 100 φορες κ εχουμε χωρισει για ενα διαστημα γι αυτο.. δεν υπαρχει αλλη . Ολο ειναι κουρασμενος.. ολο κοιμαται.. εχει αγχος.. ομως αυτο γινεται 2 χρονια τωρα.. το μονο που τν ενδιαφερει ειναι η δουλειά.. μου είναι παρα πολυ δυσκολο να χωρισω... ειμαστε πολυ καλα μαζι περα αυτου.. δεν ειναι λογικό .. δεν ηταν ετσι... τα εχω δοκιμάσει όλα .. δεν ειναι ωραιο για μια γυναικα να περνει συνεχως αποριψεις η αναγκαστικες κινησεις.. δεν κανει κινηση .. εγω προκαλω να κανει...αν κανει δηλαδη..αρχιζω και σκεφτομαι αλλους αντρες και βλεπω περιεργα ονειρα.. δεν θελω και ουτε προκειται να κανω κατι με καποιον αλλον αν και εχω ευκαιριες και το ξερει.. με εχει δεδομενη ξερει οτι δε θα τ κανα αυτο.. δεν ξερω τι να κανω.. τον αγαπαω και ξερω οτι με αγαπαει και μου το δειχνει.. ομως δεν νιωθω πια γυναικα... και ειμαι μονο 25... στα 40 στα 50 παντρεμενη τι θα γινει ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορώ να καταλάβω κι αυτόν που ζει στο άγχος με τη δουλειά του κλπ και δεν έχει όρεξη για σεξ. Μπορώ να καταλάβω κι εσένα που θέλεις πιο συχνό σεξ.Κι αυτός δίκιο έχει. Κι εσύ δίκιο έχεις. (Πάντως απόρριψη δεν είναι, αν κι εσύ το βιώνεις έτσι.) Αλλά δεν έχει να κάνει με το δίκιο. Έχει να κάνει με το αν θέλεις να συνεχίσετε μαζί χωρίς να έχετε τη συχνότητα που πάνω κάτω επιθυμείς στο σεξ κι εφόσον δεν αλλάζει αυτή. Αυτό πρέπει να σκεφτείς, κατά τη γνώμη μου.
Scroll to top icon