ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2018 | 13:38

Εσείς τι πιστεύετε;

Ο μόνος που θα σε βοηθήσει ειναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Έχε πίστη στο θεό και θα τα καταφέρεις. Μπορεί ολα στη ζωή σου να πηγαίνουν χάλια, ομως ποτε μην ξεχνάς το κάρμα και τη θεία δίκη. Κανένας άνθρωπος δεν ειναι τέλειος ομως όλοι μπορούμε να κάνουμε σωστές και αξίες πράξεις ακομα και μέσα απο τη καθημερινότητα, με τη συμπεριφορά και το καλημέρα που θα πούμε στον γείτονα. Δώστε στον άλλον καλοσύνη, έχετε γαλήνη στη ψυχή σας και κάποια μέρα θα πάρετε αυτο που πραγματικά αξίζετε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχμ... όχι. Δεν ισχύει. Ωραία όλα αυτά, όμως είναι θεωρίες για να γαλουχούνται τα παιδάκια, ώστε να είναι "καλά" και κυρίως υπάκουα. Δύο πράγματα ισχύουν στη ζωή, το πρώτο οτι δεν είναι δίκαιη (από μόνη της, αντιθέτως λειτουργεί ο νόμος της ζούγκλας και της φυσικής επιλογής) και το δεύτερο οτι ακόμα κι ο χειρότερος, ο πιο κακός, ο πιο βλαπτικός άνθρωπος μπορεί να κοιμάται το βράδυ ήσυχος, με γαλήνια "συνείδηση".
Πολύ όμορφα αυτά που γράφεις και εξαιρετικά motivational.Στην παρούσα φάση της ζωής μου όμως αν κάτι έχω μάθει, είναι ότι η ζωή δε λειτουργεί ανταποδοτικά. Θεωρώ ότι το "ότι δίνεις, παίρνεις", δεν έχει εφαρμογή.Φέρομαι καλοσυνάτα/ευγενικά/συμπονετικά και έχω το δικό μου σύστημα αξιών γιατί είμαι αυτή που είμαι μέσω του χαρακτήρα μου και των βιωμάτων μου. Όχι για να λάβω αυτό που πραγματικά αξίζω, αλλά για να αξίζω πραγματικά αυτά που έχω.
Scroll to top icon