ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2018 | 16:13

Καμιά βοήθεια;

Δεν ξέρω πως να γίνω πιο ελκυστική, πιο γυναίκα, πιο θηλυκό! Δεν έχω γυναικείο στυλ, ούτε ξέρω να μακιγιάρομαι ή να φτιάχνω τα μαλλιά μου... Τελικά είχε δίκιο αυτός που κάποτε με είχε αποκαλέσει χύμα!
11
 
 
 
 
σχόλια
Ετρεχα με εκατό στη Κατεχάκη σύντροφοι ,βάλαμε λουκέτο στη δουλειά και είπαμε να πάμε για ούζα και μεζεκλίκια στη πλατεία Καισαριανης μόλις μπήκα σπίτι και τι διαβάζω εξ. εχεις πρόβλημα? τι να σου κάνω έπρεπε να σε πάρω μαζί μου,να πιείς κανά τι να στανιάρεις άκου έχεις αύρα και λάμψη μην ακούς κανένα τους είναι ξενέρωτοι.
Ποιο ακριβώς στυλ θέλεις να αντιγράψεις;Δε νομίζω ότι υπάρχει απόλυτα ένα"γυναικείο στυλ", εκτός αν εννοείς τις τάσεις της μόδας.Πώς νιώθεις όμορφη, άνετη, γεμάτη αυτοπεποίθηση; Αν νιώθεις έτσι με τις φόρμες, τα τζιν παντελόνια και τις αρβύλες, με έναν πρόχειρα φτιαγμένο κότσο και ελάχιστο μακιγιάζ, τότε έτσι θα αναδεικνύεις καλύτερα την εμφάνισή σου. Είναι λυπηρό και κάνει μπαμ, όταν μια κοπέλα δεν νιώθει άνετα με δωδεκάποντα και ψεύτικες βλεφαρίδες,αλλά τα φοράει, γιατί έτσι νομίζει ότι πρέπει να είναι μια γυναίκα για να είναι"θηλυκιά"... Είμαι γυναίκα, αλλά θυμάμαι έντονα δύο περιπτώσεις διάσημων γυναικών, που μου είχαν ρίξει το σαγόνι, προ δεκαετίας... Αλέκα Καμηλά, τελείως αμακιγιάριστη, με τζιν παντελόνι και ένα φανελάκι,τα μαλλιά νομίζω μια απλή αλογοουρά και ένα ζεστό χαμόγελο στο πρόσωπο. Γωγώ Μαστροκώστα, απαστράπτουσα και υπερπαραγωγή-δεν πετούσε τρίχα, δεν υπήρχε ατέλεια στο μακιγιάζ, το μπούστο ήταν εντυπωσιακό και περήφανο... Ομολογώ ότι ήταν πολύ σέξυ και οι δύο, η κάθε μία με τον τρόπο της-αν ήμουν άντρας, θα τις ήθελα both...Κοινός τους παρονομαστής, η αυτοπεποίθηση. Ανέφερα αυτές τις δύο περιπτώσεις αναγνωρίσιμων γυναικών, ομως καθημερινά βλέπω γύρω μου γυναίκες, διαφορετικές, όμορφες, αισθησιακές και αν ξεχωρίζω κάτι σε αυτές, είναι το αυθεντικό στο ύφος και το στυλ.Εχω την αίσθηση, ότι αυτό δεν θα το βρεις με δύο απλές συμβουλές τύπου, πως να κάνεις τέλεια γραμμή eye liner.Τέλος, έχω να δηλώσω ότι προσωπικά νιώθω πολύ πιο σέξυ και όμορφη στις χύμα φάσεις, παρά όταν θα επιμεληθώ λίγο πιο προσεκτικά την εμφάνισή μου... Ίσως γιατί είναι και η διάθεση πιο"χύμα"... :)Είμαι όμορφη και αισθησιακή, όταν νιώθω όμορφη και αισθησιακή.Μην προσπαθήσεις να μιμηθείς κάτι, δοκίμασε να αλλάξεις, μόνο με κάτι που θα σου ταιριάζει. Μπορεί το σχόλιό μου να μην έχει σχέση με τις συμβουλές που θα ήθελες να ακούσεις,είναι ομολογουμένως πολύ γενικό, αλλά είναι το απόσταγμα σκέψεων, έπειτα από χρόνια τριβή με το θέμα... :)
Η θηλυκότητα είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με ρούχα η μακιγιαζ ,αυτη η προσεγγιση μου φαινεται κάπως ρηχή. Θηλυκή σε κάνει το όλο σου στήσιμο, οι τρόποι σου, το νιώθεις και γενικά η αυρα που βγάζεις προς τα έξω. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι όπως και δήποτε θηλυκή, υπάρχουν πολύ ελκυστικές γυναίκες οι όποιες δεν ειναι. Αυτό που πιστευω ότι θα σε βοηθήσει, είναι να αφήσεις στην ακρη τις ντροπές που σε κάνουν να μαγκώνεις. Μία γυναικα (η και αντρας) που αισθάνεται ελευθερη να εκφραστει κινείται εντελώς διαφορετικά, μιλάει διαφορετικά και δίνει γενικότερα διαφορετική εντυπωση. Ελπίζω να βγαζει νοημα οτι γραφω γιατι δεν μπορω να το εξηγησω καλά. Παντως, ίσως για αρχη όντως τα ρούχα και τα μαλλιά σε βοηθήσουν (εμένα μου φαινεται ταλαιπωρία σκέτη το θέμα στυλ παντως :P)
Κάποιος σε είπε χύμα; Γιατί θες την αναγνώριση από άλλον ως θηλυκό ,γυναίκα ειναι αυτή που νιώθει γυναίκα ,είτε με φόρμα είτε με φόρεμα αλλά τέλος πάντων . Καταρχάς πρέπει να βρεις το στυλ σου ,δεν πάνε όλες τις γυναίκες τα κολλητά κ σε άλλες τα υφασμάτινα , πάρε φίλες κ πηγαίνετε , θυμήσου ότι τα κοντά κ τα εξωβυζα δεν σε κάνουν γυναίκα . Για κούρεμα πρεπεο να πας σε καλό κομμωτή και να τον αφήσεις να σε κουρεψει ;)
Καταλαβαίνω τι εννοείς με το θηλυκό στυλ, δεν πιστεύω βέβαια οτι είσαι λιγότερο γυναίκα η θηλυκό αν φοράς φόρμες και δε βάφεσαι..Για το βάψιμο, το Youtube είναι το καλύτερο σχολείο..Βέβαια μπορείς να είσαι ελκυστική προσέχοντας γενικά τον εαυτό σου, πχ αν βρεις το κούρεμα και τα ρούχα που σου ταιριάζουν, αν κατάλαβα καλά και κάτι τέτοιο εννοείς..Και το χύμα πάντως μια χαρά ακούγεται, δε θα το έπαιρνα ως προσβολή..
Scroll to top icon