ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2018 | 22:53

Μπέρδεμα

Εμένα ο θεός δε μ'εχει βοηθήσει ποτε.Οσες φορές τον χρειάστηκα ηταν απων.Προσευχήθηκα με ολη μου τη ψυχή ταπεινωθηκα πολύ.Τίποτα.Η ζωή μου παει χάλια τελευταια. Πλέον σκευτομαι γιατί πίστευα τόσο καιρο..τσαμπα και βερεσέ.
27
 
 
 
 
σχόλια
Όσο πιο πολύ πιστεύουμε τόσο πιο πολλούς πειρασμούς έχουμε στην ζωή μας...Άρα εσύ πιστεύεις και προσεύχεσαι γιατί περιμένεις ανταλλάγμα και μάλιστα αμέσως? Και ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε αν υπάρχει Θεός ή όχι? Και όμως...Υπάρχει όταν πιστεύεις πραγματικά! Γονατίσες και δεν σε σήκωσε? Δεν νομίζω...Αν σου πω τι έχω περάσει στην ζωή μου θα φρίξεις!Και εγώ τότε από αγανάκτηση και σαν άνθρωπος λύγισα,γονάτισα και ισοπεδωθηκα που έγιναν όλα τα άσχημα μαζί στην ζωή μου,φώναξα γιατί με εγκατελειψες,μήπως όντως δεν υπάρχεις? Και όμως μου απέδειξε ότι υπάρχει!Δεν είμαι η θεούσα που προσπαθεί να σε βάλει στον ίσιο δρόμο,ο καθένας μας πιστεύει με τον δικό του τρόπο και ως εκεί που θέλει αλλά μια συμβουλή θέλω να σου δώσω και να καταλήξω στο εξής...Ότι και να περνάς,όσο δύσκολο και αν είναι μην χάνεις την πίστη σου...Είναι δίπλα μας και μας βοηθάει! Εμείς δεν ανοίγουμε τα στραβά μας να το δούμε! Και αν πιστεύεις κάνε το από καρδιάς και όχι απλά για να λες πως πιστεύεις και να περιμένεις να σου προσφέρει μόνο...Πες και ένα ευχαριστώ για όσα έχεις...Υπάρχουν άνθρωποι που πεινανε,που πονάνε και που αργοπεθαίνουν κάθε μέρα και όμως τον δοξάζουν για μια θέση εκεί πάνω!Από εδώ όλοι μας περαστικοί είμαστε...Ήρθαμε απλά να δοκιμαστουμε...Ένας αγώνας η ζωη μας! Να είσαι καλά!
Είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι ίσως και να θέλω να μου φέρομαι ασχημα. Όπως και να είναι ομως, για να πάω στην αλλη πλευρα πρεπει να κανω την αρχη! Η αρχη είναι δύσκολη και θα με πονέσει αλλα πρέπει να αλλαξω. Θέλω να αλλάξω!
Καλησπέρα Τρελέ μου Επιστήμονα... Χρόνια πολλά καλό μου με Υγεία...Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια...Το θέμα ομως δεν είναι να τα πω για να φανούν καλά,αλλά για να καταλάβει ο άλλος/η κάποια πράγματα μιας και τα ισοπεδώνει όλα επειδή δεν είδε αυτό που ήθελε...Και εσύ αυτό που είπες ήταν πολύ καλό και ισχύει! Όταν θέλουμε κάτι δεν υπάρχει Θεός που λένε και μετά όταν όλα πάνε ρολόϊ λένε Δόξα να έχεις Θεέ μου! Ε δεν πάει ετσι!Η' πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σαν άνθρωπος...Αυτό είναι...Και ποτέ στην ζωή μου εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι σε κανέναν περιμένοντας αντάλλαγμα!Το κάνω επειδή το θέλω πραγματικά μέσα μου...Τώρα πως το βλέπει ο καθένας είναι δικό του θέμα... Προσπαθώ όμως με κάθε τρόπο να βοηθήσω τους άνθρώπους όσο μπορώ και εγώ...
Εντάξει, είστε τραγικοί ορισμένοι. Φαντάζεστε το Θεό σαν υπηρέτη σας που υπάρχει να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. όταν όλα πάνε καλά, υπάρχει Θεός, όταν κάτι πάει στραβά, ξαφνικά δεν υπάρχει Θεός. Η απόλυτη υποκρισία.
Εξαρτάται. Αν ευχήθηκες να χωρίσει ο Μήτσος με την κοπέλα του για να τα φτιάξετε, ε μάλλον καλά κάνει και σε αγνοεί. Όπως επίσης αν του ζήτησες να τρως ό,τι θες χωρίς να παχαίνεις. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον τζίνι χρειάζεσαι! :Ρ
Απορώ τι σχόλιο περιμενεις εδω. Να απαντησει ο Θεος λίγο δυσκολο.Για να απαντησω λιγο σοβαρα, δεν ειναι παιξε-γελασε η πιστη.Σου ζητάω φεραρι κι αυριο το πρωι στη στελνει.Νομιζω σε καταλαβαινω ομως, νιωθω κι εγω περιεργα επι του συγκεκριμενου θεματος.
Scroll to top icon