ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 22:13

πρώτη φορά στο σπίτι του

Αύριο θα πάω για πρώτη φορά στο σπίτι του και θα έχει μαγειρέψει. έχουμε βγει αρκετά υπέροχα ραντεβού. ειλικρινά έχω κολλήσει στο τι να κρατάω..δεν τρώει γλυκά και δεν είναι ιδιαίτερα του κρασιού..καμιά ιδέα?
5
 
 
 
 
σχόλια
Ότι και αν πάρεις οπωσδήποτε να του γράψεις μια καρτούλα με 2,3 λόγια που αισθάνεσαι. Αυτό θα του μειώνει πιο πολύ και θα το κοιτάει πάντα.Χειρόγραφη η κάρτα ε; Όχι τίποτα εκτυπώσεις. Να περάσετε τέλεια και να κρατήσεις αυτή την γλυκιά "ανασφάλεια" σε όλη σου την ζωή. https://youtu.be/vaqbcYGTfLg
Κλασική επιλογή είναι ουίσκι ή κάποιο άλλο ποτό που του αρέσει να πίνει αν δεν του αρέσει το κρασί.Να υπάρχει στο σπίτι και να χει και να κερνάει.Αν πάλι δεν τρώει γλυκά -οπότε αποκλείονται και τα πασχαλινά τσουρέκια κτλ-και υποθέσουμε ότι είναι της υγιεινής διατροφής μπορείς πας σε ένα μαγαζί τύπου ντελικατέσεν ή με βιολογικά προιόντα και να πάρεις ένα καλάθι (ή ακόμα καλύτερα να επιλέξεις εσύ τί θα βάλεις μέσα) με λίγα πραγματάκια,όπως μέλι,μαρμελάδα,σύκα,κάποιο ρόφημα,ξηρούς καρπούς κτλ.,ανάλογα και τι του αρέσει πάνω κάτω και απο το πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις,χωρίς υπερβολές.Προτείνω λίγα πράγματα και καλά.Προσωπικά θα το εκτιμούσα σαν χειρονομία γιατί δείχνει ότι ο άλλος ασχολήθηκε λίγο παραπάνω απο το να πάρει πχ ένα κουτί σοκολατάκια.Αν επρόκειτο για κοπέλα/κυρία θα σου έλεγα ίσως για ένα γλαστράκι με ένα ωραίο λουλούδι ή ένα διακοσμητικό για το σπίτι αλλά για άντρα δε θα πρότεινα ούτε το ένα το άλλο.
Η ιδέα με το καλάθι πολύ πρωτότυπη! Με το γλαστρακι γέλασα όμως! Για κοπέλα (ή τουλάχιστον για μένα που αγαπώ και τα φυτά), φαίνεται κάπως! Σίγουρα όμως, θα έσπαγε ο πάγος γιατί θα ήταν η αφορμή για κάποιο πείραγμα (αν δεν φρίκαρε η κοπέλα και αν είχε αίσθηση του χιούμορ ο επισκέπτης). Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, γλαστρακια με μυρωδικά, δεν είναι κακή ιδέα!
Scroll to top icon