ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2018 | 16:37

η ζηλιαρα αδερφη

Η αδερφη μου ειναι ζηλιαρα...με ζηλευει θανασιμα σε οτι και να κανω. Προσπαθουσε 1χρονο να μ κλεψει τον αραβωνιαστικο κ οταν δεν το καταφερε ειπε διαφορα στον πατερα μου γι αυτον και επειδη της εχουν αδυναμια το πιστεψαν..το θεμα ειναι οτι οτι και να κανω και οτι και να προσπαθω το ζηλευει..ακομα και στην δουλεια γιατι ειμαστε και οι δυο καθηγητριες αν και δεν εχουν καμια σχεση οι ιδικοτητες μας αυτη με συναγωνιζεται και προσπαθει να με απολυσουν..τι να πω μακαρι να μην την γνωριζα ποτε μ☹
10
 
 
 
 
σχόλια
Χαχα! Μα και ποιός δε λάτρευε τις μπάμιες, σαν παιδί; :-p Θα έπρεπε να σου γνωρίσω ένα μαθητούδι μου, που γουστάρει με τρέλα, όποτε έχει στο ολοήμερο πράσα, ρεβύθια και λοιπά και όποτε του τύχει κανένα μπιφτεκάκι με πατατούλες κατεβάζει κάτι μούτρα ως το πάτωμα! :-D Ανία μου, γλυκιά, υπάρχει ο συγκροτημένος τρόπος σκέψης και σε άνδρες, εγώ μη σου πω πως πιο συχνά θαυμάζω τους δικούς τους μηχανισμούς σε πολλά, γιατί συνήθως έχουν πιο πρακτικό και λιγότερο υπεραναλυτικό τρόπο σκέψης, που στις γυναίκες με εκνευρίζει ώρες ώρες!Σου εύχομαι να τον συναντήσεις αυτόν τον άνδρα και να μπορείς μαζί του να συζητάς για όλα, να σου δίνει και να του δίνεις νέα τροφή για σκέψη, μα πάνω απ' όλα αγάπη και σεβασμό! :-)))
Εντάξει, τόσοι και τόσοι συγγραφείς μου έχουν προσφέρει αυτή την ικανοποίηση, παράπονο δεν έχω. :) Υ.Γ. Εξαρτάται από το ζήτημα. Αν είναι να κάνουμε μια φιλοσοφική κουβέντα ή μια έρευνα, η ανάλυση είναι θεμιτή αν είναι όμως να πρέπει να κάνουμε όλοκληρη ιστορία για το που θα μπει η βιβλιοθήκη όντως κουράζει.
Ατέρμονη Ανία ναι είναι ωραίο επάγγελμα, αλλά ελπίζω το "μια χαρά" να μη σημαινει "μια χαρά, τραγουδάκια, παιχνιδάκια, σιγά τ'αυγά", όπως μας έχουν πει πολλοί κατά καιρούς! :-pΌσο για τους μαθηματικούς, περιττό να σου πω πως ένας συγκεκριμένος που θυμάμαι από το σχολείο, όχι δεν ήταν διάνοια, αλλά δεν ήξερε καν μαθηματικά! Προσπαθούσε να λύσει τις εξισώσεις και δε μπορούσε να καταλήξει στο =1, οπότε έβλεπε τη λύση από τα "φυτά" της τάξης! Κι έσβηνε και το σιγαρέττο του στον σκουπιδοντενεκέ της τάξης, άμα λάχει να 'ουμ... :-DΘεούλης!
ΟΧΙ βέβαια! Η προσχολική αγωγή έχει το ενδιαφέρον της και πάρα πολλή δουλειά και η υποτίμησή της είναι από τη μία θετική με την έννοια ότι έχουν αφήσει ΚΑΠΟΙΕΣ ελευθερίες στον παιδαγωγό και στα παιδιά αλλά είναι πολύ άσχημη συνάμα γιατί νομίζουν ότι δεν γίνεται δουλειά. Οπότε χαίρομαι που πετυχαίνω άντρα παιδαγωγό και μάλιστα προσχολικής ηλικίας και δη με (κατά πως φαίνεται έστω) μυαλά σαν τα δικά σου. Ελπιδοφόρο το βρίσκω.Υ.Γ. Όταν σ' έχουν ρωτήσει αν σπουδάζεις για baby-sitter ή αν σας μαθαίνουν στη σχολή να φτιάχνετε φρουτόκρεμες(έτσι έληξε ένα φλερτ άδοξα πριν καν ξεκινήσει) δεν τα ρωτάς αυτά. Αυτό είναι αληθεύει είναι ότι αρκετά άτομα της προσχολικής αγωγής λένε τραγουδάκια, παιχνιδάκια (ελεύθερο παιχνίδι 3 ώρες), και κάνουν κάτι κατασκευές χωρίς κάποιο σκοπό επί της ουσίας, ισχύει. Για μένα το επάγγελμα του παιδαγωγού σημαίνει πρώτον δουλεύω τον εαυτό μου γιατί όσο κι αν το ξεχνάμε τα παιδιά μιμούνται, κι αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο. :)
ΧΑ! Στην έφερα Ανία, γυναίκα, παρακαλώ, όχι άντρας! Ξέρω γυναίκα και "μπάμιας" είναι κομματάκι κόντρα ρόλος, αλλά δεν αγαπώ τα στερεότυπα και τα στεγανά! :-DΣε ευχαριστώ για την πολύ όμορφη ανάλυσή σου!
Δεν με πειράζει καθόλου που μου την έφερες. :Ρ Ήταν καλό, πολύ καλό και έξυπνο! Αν και πιο πολύ ήταν κι η ουδετερότητα του τρόπου σχολιασμού σου άλλες φορές καθώς ο αναλυτικός τρόπος σκέψης αλλά και η μετριοπάθεια στον τρόπο έκφρασης μ΄εντυπωσίαζε σ΄άντρα(δεν το συναντάω συχνά κι ήλπιζα η καημένη για το καλό όλων). :) :) :) Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν αγαπάς στερεότυπα και στεγανά, είναι πάρα πολύ καλό σημάδι αυτό για τη δουλειά που κάνεις. Υ.Γ. Αν πω ότι κάποτε ήθελα να τρώω μόνο μπάμιες και ήταν το αγαπημένο μου φαγητό για ένα σεβαστό διάστημα το σώζω; :)
Καταρχάς, τι Ειδικότητες είναι αυτές που δεν έχετε μάθει καν να τις γράφετε σωστά;Κατά τα λοιπά, δεν το πίστευα πως συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, που υποτίθεται είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι και καλούμαστε να μορφώσουμε και τις νέες γενιές, θα είχανε τέτοιο κατινίστικο τρόπο σκέψης... Δεν είναι τυχαία τα όσα μας καταλογίζουν ώρες ώρες...
Scroll to top icon