ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2018 | 21:36

Ρε παιδια

Όταν κάποιος σταματαει για να περάσουμε στην διάβαση πρέπει να του λέμε ευχαριστώ; Είναι σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις εντωμεταξύ
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλό θα ήταν, πέρα από χαμόγελο ή νεύμα για επιβράβευση της ευγενικής χειρονομίας, να είναι ο πεζός που περνά τη διάβαση σύντομος και με την προσοχή του στο δρόμο.Δεν είναι δυνατόν να σταματά ο οδηγός και ο πεζός να περνά τη διάβαση με το πάσο του, να κοντοστέκεται μιλώντας στο κινητό, να κοιτάει τα νύχια του ή να παίζει σφαλιάρες με την παρέα. Ξεχνάμε μερικές φορές οτι βρισκόμαστε στη μέση του δρόμου κι οτι είναι επικίνδυνο ακόμα κι αν έχει σταματήσει κάποιος για να περάσουμε. Επίσης αυτός ο κάποιος έχει και δουλειές, δεν είναι ευγενικό να τον καθυστερούμε.
Μπορείς να σηκώσεις απλά το χέρι σου για να δείξεις ότι τον ευχαριστείς. Είναι προτιμότερο από το να γκαρίζεις για να σε ακούσει ο οδηγός.
Κανονικά είναι υποχρέωση του οδηγού να σταματήσει αν υπάρχει πεζός στη διάβαση. Στο εξωτερικό έτσι γίνεται.Όμως, επειδή εδώ αυτό αποτελεί εξαίρεση, προσωπικά πάντα επιβραβευω τον οδηγό με ένα χαμόγελο ή ένα νεύμα.
Scroll to top icon