ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2018 | 15:48

Πράγματα που μ' ενοχλούν

...πολλά. Με αφορμή όμως τη χθεσινή έξοδο με την παρέα μου, ήθελα ν' αναφέρω πόσο ενοχλητικό είναι να βγαίνεις έξω να χαλαρώσεις, να πιείς το ποτό σου και να κουβεντιάσεις και η μουσική στο μαγαζί που κάθεσαι να είναι στο τέρμα!! Ρε μαγαζάτορες, πάτε καλά; είστε σοβαροί; και δεν ήταν αργά, ούτε πήγαμε σε μπαρ/κλαμπ, αλλά όσο περνούσε η ώρα και μέχρι τις 12 που καθίσαμε δυνάμωνε όλο και περισσότερο. Τι να πω, μάλλον είναι τακτική για να διώχνουν τον κόσμο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν και μαγαζιά που μπορείς να πιεις το ποτό σου και να κάνεις άνετα μια όμορφη συζήτηση.Είναι τα λεγόμενα"ξενέρωτα"! Τα ψάχνεις μεθοδικά και όταν τα βρεις, τα κάνεις στέκι... :)
Καρντάσι εσύ;Θα μου είναι εύκολο τότε να μοιραστώ μαζί σου μερικά αγαπημένα σημεία... :)Λοιπόν, η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα μαγαζιά με θέα,ειδικά τώρα που μπήκαμε άνοιξη, είναι τέλεια επιλογή. Τα roof gardens στην πλατεία Αριστοτέλους, είναι καλή επιλογή. Το roof garden του σινεμά, είναι καλύτερο και οικονομικότερο από αυτό του ξενοδοχείου-καταλαβαίνεις φυσικά σε ποια αναφέρομαι. Μετά στα Κάστρα, τα περισσότερα μαγαζιά είναι πολύ ήσυχα, εκτός από ρομαντικά. Αδυναμία μου, εκείνο το μαγαζί που έχει την καλύτερη ταράτσα της πόλης. Στο κέντρο κέντρο, καλό είναι να αποφεύγεις τους πολυσύχναστους δρόμους. Ολύμπου, Ισαύρων, Κομνηνών, Ικτίνου, Ζεύξιδος, είναι μερικά δρομάκια με μαγαζιά που μου αρέσουν.Χμμμ, τι άλλο; Έχει πολλά μέρη Σούπερ ντούπερ, ίσως να μη σου γεμίζουν το μάτι απευθείας, αλλά έχει... Τσέκαρε και τα μαγαζιά στις στοές... Έχει τόσο ωραία μέρη, ψάξε λίγο και θα δεις!Δεν είναι όλα ένα και το αυτό... :) Να περνάς όμορφα!
Εγώ για ;)Τίποτα Σουπρίμ μου, απελπίστηκα!! Ικτίνου και Ζεύξιδος εννοείται αγαπημένοι δρόμοι, αλλά τα μαγαζάκια τους είναι κι αυτά κάπως φασαριόζικα. Κέντρο μόνο δυστυχώς γιατί και σε αστικούλι δε θα ήθελα να μπω για να βγω να διασκεδάσω. Ανυπομονώ να φτιάξει κι άλλο ο καιρός ν' αράζω στην αγαπημένη παραλία μας και στο λιμάνι, όπου παρεμπιπτόντως είχαν και σήμερα πολύ κόσμο!! Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ιδέες σου, να περνάς κι εσύ υπέροχα!! :* :*
Για να μη μιλήσουμε για τον καπνό... που όταν γυρνάω σπίτι πρέπει να κάνω μπάνιο για να ξεβρωμίσω και να πλύνω και τα ρούχα μου που βρωμοκοπάνε.
ααααχχχ να αγιασει το στομα σου.δυστυχως δεν μπορουμε ακομα να ξεφυγουμε απτο μοντελο των 90'ς που καποτε καθιερωθηκε στην Ελλαδα...με τα ντεμεκ παρτυ μεσημερι κυριακης και την δυνατη μουσικη ακομα και σε ωραια μαγαζια που εχουν στυλ και lounge χαρακτηρα.ακομα και αυτα θα βαρεσουν μετα απο μια ωρα.
Scroll to top icon