ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2018 | 20:51

Διέλυσα τον γάμο μου

για μια 23χρονη. Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή είμαι 45 χρονών και η πρώην γυναίκα μου 36 χωρίς παιδιά και σκυλιά. Δουλεύοντας ως υπάλληλος γραφείου καμιά φορά χάζευα στο tinder. Περισσότερο γιατί βαριόμουν αφόρητα παρά επειδή ψαχνόμουν. Εκεί γνώρισα την Κλώντια μια 23χρονη Ρουμάνα. Νέα, όμορφη, φρέσκια, ζουμερή με ξεμυάλισε κυριολεκτικά. Μέχρι που απάτησα την γυναίκα μου πάνω από τέσσερις φορές και αφού το ανακάλυψε μέσω κάποιων μηνυμάτων στο κινητό μου με χώρισε. Δεν με πείραξε καθόλου, αφού ζω τον απόλυτο έρωτα με την μικρή μου. Νιώθω αναζωογονημένος και τρελός 20άρης.
18
 
 
 
 
σχόλια
Αν ειναι τρολ, οκ, σιγά την φαντασία που έχεις!Αν ειναι αλήθεια, ελπίζω να χρησιμοποιήσες προφυλακτικό και να μην κόλλησες και την γυναίκα σου τίποτα όσο την απατούσες με την 23χρονη. Επίσης, ξαναγράψε μας όταν η Κλώντια σε παρατήσει!
Με αυτα που μ λες σιγουρα!ηδη ανεστησες το χαμογελο μου!Υγεια κ αγαπη σου ευχομαι γλυκο κορίτσι! Υ.γ εκοψα κ το ποτό κ δν μπορω να σε καλέσω για μπυρα...να το ρίξουμε στην σόδα με λεμονι μαλλον!
Eαν δεν ηξερα ποοοοσο με αγαπας με τη σοδα και το λεμον θα αισθανομουν αχωνευτη...:P Εσυ βεβαια μας αγαπας ολες αλλα εχω αντιληφθει ενα τσικ -παραπανω-προτιμησης στο Σουπριμακο και στην Ανια..Ποιες ποια θες να σου κανω το κονε με τη γνωστη "μεθοδο choc!" (αν δεν την ξερεις ,ρωτα τους παλιους..Aλλα επειδη εχεις αγωνια ,θα στο κανω λιανα: Mου λετε ποιο ατομο σας ενδιαφερει και σας το φερνω αμεσα..-με κεφαλοκλειδωμα/απαγωγη/ξυλο/τσαμπουκα- με συναινεση..:P )
Εγω ξερω αλλο choc....την σουπριμ την αγαπαω αλλα ειναι μακρια. Η ανία αρνήθηκε να με συναντήσει. Οπότε μονο εσενα έχω...για εσενα υπαρχω μόνο. ..εσυ εισαι ο μοναδικος λογος ύπαρξης μου!
Ωχ Ο,τι περισσεψε δλδ...σταματα κολακα!Κοιτα αφενος εγω παντρευομαι,καθως ανακαλυψα πριν, μια προταση γαμου ενος πρωην (σχολιαστη),σε αλλη εξομολογηση...Αφετερου εκεινη τη μερα ειμαι σιγουρη οτι θα ακους αυτο :https://www.youtube.com/watch?v=o-hLjb2UXL0Εκτος αυτου,εγω ειμαι η προξενητρα εδω χαμω κ εμεις οι δυο ειμαστε κολλητοι(γουιθαουτ μπενεφιτς,για να μιλησω κ στη γλωσσα σου..-σκασε ,ξερω τι σκεφτηκες :P- )
Για ένα πράγμα χαίρομαι μόνο! Που έδωσες την δυνατότητα στην γυναίκα σου να προχωρήσει και να βρει στην ζωή της κάτι καλύτερο γιατί το αξίζει!Εύχομαι να μην την κρατήσει πίσω όλο αυτό και να προχωρήσει...Να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και εσύ απλά να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μετα...Μάθαμε τώρα,να ρίχνεται όλοι σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν...Καλή ζωή με την Ρουμάνα και καλά μπερδέματα από όσα έχεις να τραβήξεις στην πορεία...Δεν έχεις δει τίποτα ακόμη...
Σας κράτησε μακριά ο γάμος γιατίδεν είχατε πράγματα να μπούν ανάμεσά σας όπως παιδιά σκυλιά υποχρεώσεις ~που προστατεύουν τον ένα σύζυγο από τον άλλο.
Ντάξει,κάποιοι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.Λες και η Ρουμάνα θα ερωτευόταν τον μπυροκοιλιά..και μέσα στην κρίση.Απορώ πώς κάποιοι του απαντούν σοβαρά.
Και μέτρια φαντασία ή έστω μέτριο τρόπο γραφής, καθόλου διασκεδαστικό ανάγνωσμα. Καλύτερη ήταν η Κατερίνα που διάβαζα στα καμμένα χρόνια της εφηβείας. :ΡΠροεκλογικά κάποιος-κάποια έγραφε κάτι φοβερές εξομολογήσεις διασημοτήτων(Άντζελα Δημητρίου, Σωζώ Σαμπούτζακη κτλ) που έδιναν το παρόν και προέτρεπαν πως να ψηφίσουμε. Ομολογώ ότι ήταν ο μόνος λόγος που έμπαινα τότε εξομολογήσεις. Να 'ναι καλά όποιο άτομο κι αν τις ανέβαζε, μου χάρισε πολύ γέλιο. Όπως και κάποιοι άλλοι μαζί με τον σχολιαστή greatwolf που έγραφε κάτι ωραιότατες ιστορίες ή τρελός λεγεωνάριος που έδωσε μια ωραία νότα στις αναζητήσεις.
Δεν είμαι ηθικολόγος, ούτε πουριτανός, ούτε ''καλός''. Έτσι ένιωσες, έτσι έκανες. Κάθε πράγμα έχει το κόστος του, και καμία φορά ο λογαριασμός αργεί να μας έρθει. Το θέμα είναι να έχουμε τη δύναμη να αναλαμβάνουμε το κόστος των επιλογών μας.
Θα σου πω κάτι ...Επειδή έχω ζήσει Ρουμανία και ξέρω κάποια πράγματα .....Καλά έκανες αφού δεν το μετανιώσες...μια χαρά ζήσε το καλοκαίρι απόλαυσε το ...αλλά μια μέρα η ρουμανα θα σε κάνει να κλαις ...δεν τις ξέρεις καλά πόσο σκληρες καρδιές έχουν !!!καλή τυχη
Scroll to top icon