ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2018 | 02:14

Σιδεράκια

Πιστεύω είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλούς από εσάς στο παρελθόν. Είμαι 21 ετών φοιτητής. Πιστεύετε ότι πρέπει να φορέσω σιδεράκια; φοβάμαι ότι δεν θα αρέσει στους γύρω μου. Η θεραπεία μου θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια σύμφωνα με τον ορθοδοντικο μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
H ορθοδοντική είναι επένδυση για το μέλλον. Έχω κάνει κι εγώ (από 9 χρονών έως 15 χρονών γιατί είχα θέμα γνάθου) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, είναι πολύ πιο εύκολο να συντηρήσεις μια καλή στοματική υγιεινή εφόσον δεν υπάρχουν τόσα "κρυφά" σημεία να χώνονται τροφές. Φαντάσου είμαι 30 τώρα και δεν έχω κάνει ούτε ένα σφράγισμα στα δόντια μου τηρώντας τα ημερήσια βουρτσίσματα όπως πρέπει και τα τακτικά ραντεβού για καθαρισμό στον οδοντίατρο.Σκασίλα σου τί νομίζουν οι άλλοι, πραγματικά. Αν πάλι σε ενοχλεί τόσο πολύ το οπτικό του πράγματος, νομίζω υπάρχουν πλέον "αόρατες" μέθοδοι ορθοδοντικής για ενήλικες. Δεν ξέρω αν μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε περίπτωση, μόνο ο ορθοδοντικός σου μπορεί να στο πει αυτό, αλλά μπορείς να δεις και αυτή την εναλλακτική για να κάνεις τη δουλειά σου.Όπως και να έχει όμως, θα σε συμβούλευα να το κάνεις και δεν θα το μετανιώσεις.
φορεσα σιδερακια για 4,5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν θα αρεσει στους γυρω μου γιατι πρωταρχικος ΜΟΥ/ΣΟΥ στοχος ειναι να απαλλαγεις μια για παντα με κατι που αισθητικα δεν σου αρεσει και θα βελτιωσεις την υγεια των δοντιων σου,θα μαθεις να τα προσεχεις πραγματικα...πονανε πολυ αλλα το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!
Scroll to top icon