ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2018 | 02:41

Ο Ιησούς της Ναζαρέτ

Το είδα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Καληνύχτα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα!Ο Ian McShane, που παίζει τον Ιησού,ειναι στην πεντάδα των αγαπημένων μου ηθοποιών.Απίστευτα φυσικός στην ερμηνεία και έχει καταφέρει να κερδίζει συμπάθεια, ακόμα κι όταν παίζει το κάθαρμα-βλ. Deadwood.Γενικά σε αυτήν τη σειρά, το casting ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ.Η φροντίδα με την οποία επιλέχθηκαν όλοι μα όλοι οι ηθοποιοί, θα έπρεπε να είναι παραδειγματική. :)
Καλημερα κ σε εσένα γλυκια σουπριμ!Καπου ειχα δει μια εκπομπή για την "καταρα"οσων επαιξαν τον Ιησού σε ταινίες ή σειρες! Ποτε θα τσαταρουμε πιο πολυ ρε σουπριμ;Καθε φορα κρέμομαι απο το κινητό μπας κ μου έστειλες! Χαλασμο εχεις κανει!
Τζον ευχολόγιο η...κατάρα. (αστικός μύθος)Τον Ιησού τον έπαιξε κι ο Max von Sydow κι έκανε ο άνθρωπος καρακαριέρα 50 χρόνια και βάλε. Σουπρήμ συμφωνούμε για τον McShane. Kαι για το cast γενικότερα ;) (Πολύ με ευχαριστεί να βλέπω το δικό μας Γιάννη Βογιατζή νεότατο στον συμπαθέστατο κατά γενική ομολογία ρόλο του Ιωσήφ)
@Καραβάν,ο McShane είναι τόσο χαρισματικός, γοητευτικός και cool που μέχρι και με σκελέα, τον έβρισκα εντυπωσιακό!@Ραμπο,να τα πούμε ρε ψυχή...Ίσως τότε, να μου δώσεις tips για εκείνα τα anime που λέγαμε.Θα σου στείλω, όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη και δεν είμαι από κινητό.Εδώ που βρίσκομαι πάντως, καμία σχέση με χαλασμό-συννεφιά με σποραδική ηλιοφάνεια έχει, ήρεμα πράγματα... :)
Νομιζω τον Ιησου στην συγκεκριμένη σειρα τον υποδυεται ο Robert Powell. Οντως, απο τις πιο ωραιες και προσεγμενες σειρες η συγκεκριμενη. Και ο Powell (αυτος πρεπει να ναι, δεν γινεται να πεφτω τοσο εξω) μετα απο την σειρα εγινε ο πιο χαρακτηριστικος "Χριστος" παγκοσμίως.Και περα απ αυτον, δειτε και τι αλλα ο ονοματα εχουν παιξει (Αντονι Κουιν, Αν Μπανκροφτ, Κριστοφερ Πλαμερ και πολλοι αλλοι σπουδαιοι). Ξεχωριστη ήταν και η Ολιβια Χάσει ("Παναγία") που είχε ξαναπαιξει σε εργο του Τζεφιρελι, στο "Ρωμαιος και Ιουλιετα" λιγα χρονια πιο πριν.
Scroll to top icon