ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2018 | 11:41

Διάβασμα σε καφετέρια

Θα σας ενοχλούσε να είστε έξω για καφε, μια εορταστική μέρα σαν την σημερινή, και κάποιος να κάθεται με το βιβλίο ή το λαπτοπ του παραδίπλα και να δουλεύει; Μόνος και ήρεμος στο δικό του τραπέζι.Είναι κάτι που το συνηθίζω(είτε διαβάζω είτε κάνω δουλειές ή συγγραφω στο λαπτοπ) , καθώς στο σπίτι δεν συγκεντρωνομαι, ενώ επίσης μου αρέσει να περιβάλλομαι από κόσμο. Ωστόσο, ώρες ώρες αισθάνομαι ότι δεν ακολουθώ τις νορμες και 'προκαλώ'(;) ή ενοχλώ τους άλλους τριγύρω. Τί να κάνουμε ρε παιδιά; Έχουμε όρεξη για δημιουργία, προθεσμίες που πλησιάζουν αλλά δε θέλουμε επίσης να κλειστουμε και μέσα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα με ενοχλούν οι ανεγκέφαλοι που γραφουν τέτοιες εξομολογήσεις. Απορώ ειλικρινά γιατι έγραψες και ρώτησες κάτι που ανήκει στα προφανή.
Ήρθες ποτέ να μου ζητήσεις να σου δώσω κρέπα και το αρνήθηκα; Κανείς ποτέ δεν ήρθε, μια χαρά κοινωνική είμαι. Υ.Γ. Θα σ΄αγόραζα άλλη κρέπα. Δεν μοιράζομαι κρέπα, εκτός των άλλων που δεν αντέχουν να την φάνε ολόκληρη. :Ρ
Κι εγώ πολλές φορές φορές το κάνω αυτό όταν δεν μπορώ να καθίσω σπίτι.Απλά έχω βρει μια καφετέρια όπου πηγαίνουν κι άλλοι φοιτητές με τα λάπτοπ και διαβάζουν για να μη νιώθω κι εγώ περίεργα.
Scroll to top icon