ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2018 | 14:24

Άκυρα / ασχημα κομπλιμέντα.

Ποιο ειναι το πιο άκυρο και ξενέρωτο κοπλιμεντο που σας έχουν κάνει?Ας ξεκινήσω, τις προάλλες είχα βγει με μια γυναίκα και πανω στην κουβέντα περί μουσικής, μου πέταξε το "είσαι πολυ όμορφο παιδί, πως γίνεται να ακούς ροκ και μεταλ μουσική?"
7
 
 
 
 
σχόλια
ένα φεγγάρι που βρισκόμουνα συμπρωτεύουσα... άκουσα το θρυλικό, μόλις έμαθε ότι είμαι από αθηνα "μου αρέσεις, ήθελα πολύ να κάνω κάτι μαζί σου, αλλα δε μπορώ γιατί είσαι αθηναίος"... πλέον... έχω ύφος φώκιας που μόλις δοκίμασε διπλό epsresso χωρίς ζάχαρη, και όταν ρώτησα "τι εννοείς?" η απάντηση ήταν "εκεί πέφτουν όλα τα φώτα, και δε θέλω".. πλέον τα συμπτώματα της τριχόπτωσης είναι μη αναστρέψιμα... αποκρίνομαι ότι "αντιλαμβάνεσαι ότι δε τα ρίχνω εγώ τα φώτα στην αθηνα έτσι?" .. φοβήθηκα να ακούσω την απάντηση.. και έτσι έφυγα πριν προλάβει να απάντησηΥΓ: κατανοώ ότι.. (για άλλη μια φορα) από ολόκληρη την πόλη, πήγα και έπεσα στην περίπτωση και ότι δεν είναι έτσι οι θεσσαλονίκης στο σύνολο τους. απλά αναγκαστικά ανέφερα την θεσσαλονίκη, για να βγει νόημα...
"εκεί πέφτουν όλα τα φώτα, και δε θέλω" πηγή www.lifo.grΕννοούσε ότι λόγω του ότι η Αθήνα είναι πρωτεύουσα θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν θα άντεχε να σας κυνηγούν οι παπαράτσι(!)Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε!Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη,αλλά είναι πολύ καλό που δεν έγινες προκατειλλημένος μετά απο αυτό το άκυρο που σου είπε.
"Είσαι πολύ όμορφη για να είσαι και έξυπνη!" Ποτέ. Κανείς. Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ άκυρα κομπλιμέντα πολύ καθαρά παραθέτω αυτό που έχω παράπονο ν' ακούσω. :Ρ Όλοι για το μυαλό που νόμιζαν ότι διέθεταν ( μετά έπεφταν απ' τα σύννεφα, αλλά είναι άλλη κουβέντα) με ήθελαν. Τραγωδία σκέτη. Μη μου πεις ότι βγήκατε ξανά; Υ.Γ. Δουλεύομαστε; Στο σχολείο τα πιο ωραία μωρά σε μας ή καγκουροσκυλάδες ή άκουγαν ροκ και μέταλ μουσική. Λάθος στερέοτυπα η τύπισσα.
Scroll to top icon