ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2018 | 08:57

Χριστός Ανέστη!

Μία ευχή για όλους μας.Για όλους μας αναστήθηκε ο Χριστός.Να την λέτε στους ανθρώπους.Να μην σκέφτεστε "μου ειπε να μην ξαναενοχλήσω" Η συγκεκριμένη ευχή δεν ειναι ενόχληση ειναι μία πραγματικότητα,και κανείς δεν θα σας πει να μην την πείτε γιατι ενοχλήθηκε.Αν θέλουν σας απαντούν "Αληθώς ο Κύριος" αν δεν θέλουν σιωπούν.Δεν θα σας βρίσουν όμως μονο με εναν Χριστός Ανέστη!Οι υπόλοιπες περιττές κουβέντες περα απο αυτές της δύο είναι που θα κάνουν την ζημιά.Οι δυο αυτές λέξεις μόνο, κουβαλούν μαζί τους καθε τι καλό και κανένα κακό.Να λέτε λοιπόν Χριστός Ανέστη άφοβα για να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι ισχύει.Γιατι όταν θα το λέτε ακόμη και στον εχθρό σας θα καταλαβαίνει ότι παρα τα οσα έγιναν μεταξύ σας ο Χριστός πράγματι αναστήθηκε μέσα στην ψυχή σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Διαφωνω !Όταν η άλλη στην προκειμένη περίπτωση σου λέει να μην την ξαναενοχλησεις ,δεν το κάνεις..Τι να το κάνω ναου στείλει ο άλλος ,ο πρώην,λέμε τώρα ,εκεί που εγώ προσπαθώ να είμαι καλά και να προχωρήσω ..?Για να μου κάνει τα νεύρα χάλια και να γυρίζω πίσω ..όχι..
Περιμενε!! δηλαδη θα μου πει ο αλλος να μην τον ενοχλησω και γω θα του στελνω ευχες. Οι ευχες δεν γινονται για να ενημερωσεις τον κοσμο οτι ο χριστος αναστηθηκε. Αυτο το ξερουν απο μονοι τους. Οι ευχες γινονται για να δειξεις οτι νοιαζεσαι τον αλλον η οτι τον σκεφτηκες.
Scroll to top icon