ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2018 | 12:30

Αγχος για χασιμο κιλων..

Προσπαθω να χασω κιλα αλλα εχω πιεση απο τον πατερα μου να τα χασω γρηγορα. Καθε τρεις μερες με ρωταει αν εχασα και μου λεει να χτυπιεμαι στον διαδρομο και ας ζαλιζομαι, παω εξω με τις φιλες μου δυο φορες τον μηνα και αρχιζει « παλι πινεις ταδε εχει σακχαρα!!».Ειπαμε κανω προσπαθεια και τα παω καλα αλλα με εχει κανει να εχω το χασιμο κιλων εμμονη αρρωστημενη ιδεα, πια ουτε μια φορα τον μηνα δεν μπορω να βγω εξω χωρις να μην με κανει να εχω πανικο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο μπαμπάς σου το αντίθετο πετυχαίνει, αφού σε πιέζει, μην σου πω πολύ πιθανό απο τη στάση του να δημιουργήθηκε και η δική σου στάση απέναντι στο σώμα σου..Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον αγνοείς και να μη σε επηρεάζει. Ή άρχισε κι εσύ να του υποδεικνύεις έντονα τι πρέπει να κάνει για να δει τη γλύκα..
προσπαθησε να χαλαρωσεις,να ηρεμησεις.Επισης,προσπαθησε να ερχεσαι σε επαφη με τον πατερα σου οσο γινεται λιγοτερο ωστε να μην σε επηρεαζει και να σε κανει να ξεφευγεις απτον στοχο σου.Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου.
Scroll to top icon