ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2018 | 15:08

Υπάρχουν κανόνες σε αυτά;

6 χρόνια δεσμός και να χωρίζουν λίγο πριν τον γάμο.10 χρόνια δεσμός και να χωρίζουν λίγους μήνες μετά τον γάμο.Μερικοί μήνες δεσμού και να παντρεύονται, χωρίς να υπάρχει θέμα εγκυμοσύνης ώστε να βιάζονται.Φυσικά σε όλες τις πειπτώσεις ο καλός ο κόσμος σχολιάζει... Λες και το οτι έχεις χρόνια δεσμό με κάποιον σημαίνει οτι θα σε οδηγήσει στην ευτυχία ή το οτι κάνεις το μεγάλο βήμα γρήγορα σημαίνει οτι θα χωρίσεις αμέσως...Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μετά απο 6 μήνες γνωριμίας και όταν ήμουν μικρότερη, το άκουγα και φρικάριζα για το πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα...Τώρα πλέον, έχοντας περάσει τα 30, έχω το προαίσθημα οτι θα γίνει γρήγορο και ξαφνικό... Τουλάχιστον να είναι καλό!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και δεν υπάρχει κανένας κανόνας σε όλα αυτά. Από εκεί και πέρα, ενίοτε στις μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος γίνεται απλά επειδή πρέπει να γίνει, χωρίς κανένας από τους δύο να τον επιθυμεί πραγματικά.
Όχι δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά.Τώρα πια ειδικά που το διαζύγιο έχει απωλέσει τον κοινωνικό στιγματισμό που το συνόδευε παλαιότερα,βλέπεις ζευγάρια που χωρίζουν ακόμα και μετά απο 20+ χρόνια γάμου..
Δεν υπάρχουν κανόνες με την έννοια ότι αν τους ακολουθήσεις δεν θα χωρίσετε ποτέ. Γιατί ότι και να κάνεις δεν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα ο σύντροφος. https://youtu.be/q_6sJn-IXRU
Scroll to top icon