ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 01:21

ποτέ δεν φανταζομουν

Οτι τους αντρες τους τρομαζει(;) απωθει(;) η υπαρξη ενος παιδιου και ας μην ειναι δικο τους. Ειμαι γυναικα 26 ετων με ενα παιδακι που ειναι η ζωη μου ολη.Το θεμα μου ειναι οτι με πλησιαζουν συχνα αντρες,δειχνουν εντονο ενδιαφερον και μολις αναφερθω στο οτι ειμαι χωρισμενη με ενα παιδακι εξαφανιζονται.Θυμαμαι μαλιστα μια ατακα που μου ειχε πει φιλος οταν ημουν εγκυος >.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ok, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, υπάρχει αυτή η τάση. Δεν γνωρίζω αν είναι ελληνικό φαινόμενο ή τί συμβαίνει στο εξωτερικό, υποπτεύομαι ότι έστω σε κάποιες χώρες του εξωτερικού δεν είναι τόσο έντονη τάση. Επίσης δεν εξετάζω κατά πόσο είναι σωστή ή λάθος στάση ούτε τους λόγους της.Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι. Έχω συνάδελφο ο οποίος όταν ξεκίνησε σχέση με τη πλέον γυναίκα του, εκείνη είχε ήδη ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Μάλιστα το παιδί ήταν κοντά στα 12 τότε, ένα τσικ πριν την εφηβεία, οπότε όπως καταλαβαίνεις ήταν δύσκολο για τον συνάδελφο να γίνει αποδεχτός από το παιδί. Όμως το πάλεψε, επέμεινε και όλα πήγαν καλά. Θυμήθηκα τώρα που έγραφα αυτή την ανάμνηση, ότι υπήρχαν άλλοι συνάδελφοι που είχαν σχολιάσει ελαφρώς κοροϊδευτικά την απόφασή του να συνάψει σχέση με γυναίκα που έχει ήδη παιδί και μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικία. Συνειδητοποιώ τώρα ότι οι μισοί από αυτούς έχουν ήδη χωρίσει, ενώ αυτός συνεχίζει κανονικά τη ζωή του με τη γυναίκα του.
Έχει να κάνει με την βαθειά υποσυνείδητη αντίληψη πως ο άντρας είναι ο φροντιστής (provider). Λίγοι είναι οι άντρες που θα δεχτούν να μεγαλώσουν ένα ξένο παιδί. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν επιτρέπεται η ελεύθερη πώληση από τα φαρμακεία των τεστ dna.
Scroll to top icon