ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2018 | 02:34

Σκεψεις

Απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα παρέες και δεν εβρισκα. Μένω μακρια απο την πόλη και όσοι ερχόταν στο χωριό ηταν ατομα της πολης με αυτά κάπως κούμπωνα. Προσπάθησα πολλές φορες και απο το σχολείο να έχω παρέες αλλά καθότι κλειστοί κοινωνία έβλεπαν τους ανθρώπους απο αλλη πόλη..ξένους και έβγαζαν μια κακιά..ακόμα κ σήμερα.Κάνα 2 άνθρωποι μου ειπαν μετα απο χρόνια, φαινοσουν οτι είχες φινέτσα κ κλάση γι αυτό κ ήσουν το αγκάθι. Τι να πω, εγώ δεν το ένιωθα αυτό, να ενσωματωθω ήθελα κ να έχω παρέες. Ευτυχώς κάπου στο πανεπιστήμιο αυτό άλλαξε αλλά εμπλεξα σε σχέση καταπιεστική κ ξανά έχασα τους ρυθμούς μου. Μετα έφυγα εξωτερικό κ Γυρισα παλι έχοντας 2 ατομα το οποίο το ενα έφυγε εξωτερικό κ το άλλο σε άλλο νομο. Μέσα απο τη δουλεια κραταω καποιες ισορροπίες αλλά κ παλι η δουλειά δουλεια κ τα προσωπικά ξέχωρα. Θυμάμαι ελάχιστες φορες στη ζωή μου να βγω μεγάλη παρέα για φαγητο, ποτό η για διασκέδαση..και γενικώς αν δεν καλεσω εγώ κανεις δεν μπαίνει στη διαδικασία να καλέσουν..εκτός απο 1 ατομο ..είμαι 31++ και έχω καταλήξει με 2-3 ατομα στη ζωή μου..τα οποία δεν τα βλέπω. Νιώθω οτι πια δεν έχω δεξιότητες κοινωνικοποίησης. Τραγικό. Δεν έχω τι να πω ( πέραν απο ρουτίνα), δεν προλαβαινω λόγω δουλειάς να κάνω όσα καποτε με ευχαριστούσαν. Πέρασα κ ένα μεγαλο χωρισμό κ διάστημα που αναλλωθηκα απο εδώ κ εκεί..γενικώς μην τα πολυλογω η στενοχώρια με χτύπησε στην υγεία μου, απομακρυνθηκα απο ολους για να μην μάθουν και αφού δεν έμαθαν κ ποτε..εξαφανίστηκαν. Και άλλοι νομίζουν οτι είμαι σνομπ οτι το παίζω υπεράνω..το οποίο δεν ισχύει. Δεν έχω κλισέ ενδιαφέροντα για να κουμπωσω σε μια συζήτηση, οποτε σταμάτησα να μιλάω κ απλα ακούω.Σκέφτομαι πρέπει να αλλάξω να κάνω κάτι καινούργιο για να ερθει ενα καινούργιο αποτέλεσμα, νιώθω όμως οτι όταν η μοναξιά σε επιλέξει τοτε είναι πιο δύσκολο να αναρριχηθεις προς τα πανω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως σου κ οι απάντησαν οι προλαλησαντες κ γω έχω βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση(μοιάζουμε θα έλεγα σαν χαρακτήρες "χαμηλών τόνων" ίσως κ σνομπ για τους άλλους,επιλεκτική θα έλεγα πλέον)...Να μην έχω κανένα να επικοινωνήσω πολλές φορές...Να έρχονται σε εμένα για να στηριχθούν ηθικά κ γω ουσιαστικα να μην έχω κανένα...Κατάλαβα λοιπόν ότι την δύναμη την βρίσκουμε από εμάς κάνεις δεν θα μας βοηθήσει όσο εμείς οι ίδιοι.. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίζεις να προσπαθείς για σένα ,όσο καλύτερα μπορείς.. Να έχεις πίστη και να μην κλείνεται στον εαυτό σου, βρες άλλες παρέες (λίγοι κ καλοί) με παρόμοιες ανησυχίες, ενδιαφέροντα ,ανταλλάσσοντας απόψεις.. Οπωσδήποτε ν' αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.! Όλα καλά θα πάνε! :-)
Το να εχεις 2-3 ατομα κοντινους φιλους δεν νομιζω οτι ειναι και κατι παραξενο στις ηλικιες μας, αλλα ουτε και κακο. Τωρα αυτοι οι 2-3 δεν σε γεμιζουν σαν παρεα αλλο αυτο... καλυτερα νομιζω να κοιταξεις αλλου... (αν θες γνωρισε την μικρη παρεα σου σε μενα γιατι βλεπεις εχει και χειροτερα, εγω 35 και δεν εχω ουτε αυτους τους 2-3)
Xωρίς να θέλω να σε ταράξω αλλά και σε μεγάλες πόλεις απο κάποια ηλικία και μετά με 2-3 άτομα συνήθως καταλήγεις να κάνεις παρέα.Το να κάνεις παρέα με 10-15 άτομα εντάξει ωραίο είναι αλλά δε ξέρεις κατά πόσο θα είναι πραγματικά φίλοι.
Ανάλογα με τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις άμεσες επαφες πρεπει να λειτουργεις. Ξεκαθάρισε αν όντως ειναι οι ανθρωποι που θελεις να εχεις κοντα σου. Αν ναι, να καταβαλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να επανασυνδεθεις. Αν όχι, βρες τους κατάλληλους και μη σπαταλιέσαι άδικα στις σχεσεις του παρελθοντος.
Scroll to top icon