ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 15:59

Δεν με αφήνει τα κόψω τα μαλλιά μου.

Δεν έχω πολύ μακριά μαλλιά, φτάνουν λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Πάντα ζήλευα τα πολύ κοντά μαλλιά σε άλλες γυναίκες και θέλω να τα κόψω και εγώ. Μαλώνουμε για αυτό με τον άντρα μου εδώ και πολύ καιρό, λέει πως του αρέσουν έτσι όπως είναι και αλίμονό μου αν τα κόψω. Δεν του αρέσει το κοντό μαλλί στη γυναίκα αλλά έλα που εγώ το έχω απωθημένο; Του έχω πει να τα κόψω μια φορά και μετά ας ξαναμακρύνουν αλλά ούτε αυτό το δέχεται. Πηγαίνω σε μια φίλη κομμώτρια και αυτή λέει πως θα μου πηγαίνουν πολύ και να τα βάψω κόκκινα για να "δείξουν" περισσότερο τα πράσινα μάτια μου. Έχω καστανό φυσικό μαλλί και είναι πολύ βαρετό. Για το χρώμα δεν τον πειράζει να τα βάψω μάλλον του αρέσει σαν ιδέα το κόκκινο, αλλά τι να κάνω για το κούρεμα; Νομίζω πως αν τα κόψω όπως θέλω και έρθω σπίτι θα πάθει κάτι και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα μου κρατάει μούτρα. Λέει πως θα έπρεπε να με νοιάζει να αρέσω σε εκείνον αλλά θέλω να αρέσω και σε εμένα. Η φίλη μου λέει πως αφού εργάζομαι και έχω δικά μου χρήματα να κάνω αυτό που θέλω, αλλά εγώ θα ήθελα να το κάνω χωρίς να θυμώσει μαζί μου. Τι λένε οι άντρες, αν ήταν στη θέση του και το είχαν "απαγορέψει" και η γυναίκα πήγαινε και τα έκοβε πως θα τους φαινόταν; Υπάρχει καμιά γυναίκα που να έχει το ίδιο πρόβλημα; Θέλω τόσο πολύ να τα κόψω αλλά θα μου το βγάλει ξινό. Είμαστε 37 και οι δυο. Μη φανταστείτε πως είναι κανένας βίαιος άνθρωπος καμιά σχέση, ήρεμος και ευγενικός είναι πάντα εκτός από δυο τρία πράγματα που τον κάνουν και θυμώνει και γίνεται απόλυτος, όπως αυτό με τα μαλλιά ή κάποτε που ήθελα να πάω ταξίδι με μια φίλη και στο τέλος δεν πήγα γιατί δεν το δεχόταν. Βγαίνω όμως και χωρίς αυτόν και βράδυ δεν λέει κάτι μόνο που δεν θέλει να ξενυχτάω ή να πηγαίνω σε κλαμπ αλλά αυτό δεν με πειράζει. Τι να κάνω με τα μαλλιά;
12
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω κι εγω γιατι σε καταλαβαινω! Ο δικος μου αντρας εχει κολλημα με τα μαλλια! Για παραδειγμα οταν παω τις μικρες μας για κουρεμα εχει ενα αγχος πώς θα κουρευτουν! Και κυριως φοβαται μην κοντυνουν πολυ τα μαλλια τους! Εγω παλι επειδη στα παιδια απαγορευουμε διαρκως (πχ οχι αλλο γλυκο, οχι αλλη τηλεοραση κλπ) σε τετοια θεματα αν κ πολυ μικρα τα αφηνω ελευθερα, τους λεω πειτε στην κομμωτρια πώς τα θελετε! Και με τα δικα μου μαλλια ειχε κολλημα και στην αρχη της σχεσης τα αφησα να μακρυνουν, ενω τα ειχα πολυ κοντα. Εκτοτε δεν τα ξανακοψα, για αλλους λογους, αλλα αν τα εκοβα μια γκρινια θα την ειχα σιγουρα. Και να σου πω πως εγω ταξιδευω και μονη μου, χωρις μουρμουρα, ακομη και για αναψυχη... Συμπερασμα καθενας εχει τα κολλημματΑ του και μεσα σε μια σχεση κανουμε και συμβιβασμους (οχι βεβΑια μονο συμβιβασμους).
Τείνω πιο πολύ στο οτι όταν κάποιος δεν μπορεί να σε παοδεχτεί υπο δικούς του όρους κάτι δνε πάει καλά..Γιατί να κάνεις εσύ την υποχώρηση και να σκέφτεσαι πώς θα νιώσει, αλλά αυτός δεν υποχωρεί ενώ ξέρει οτι αυτή την περίοδο το να κάνεις αυτό το χτένισμα είναι κάτι που θες πολύ και θα σε χαροποιήσει? Κι εγώ μπορεί να δω κούρεμα που δε μου αρέσει στο φίλο μου αλλά πέρα απο το οτι δε θέλω να τον προσβάλλω, καταλαβαίνω οτι επειδή μου αρέσουν πολλά πάνω του τον δέχομαι όπως τον βρήκα και το να απαιτήσω να αλλάξει εμφάνιση μου φαίνται απο γελοίο ως θρασύ. Το πιο σημαντικό μου φαίνεται το οτι δε θέλησε να πας ταξίδι με τη φίλη. Συγγνώμη αλλά αυτό μου φέρνει συνειρμό 'κλειδώνω τη γυναίκα μου απο ανασφάλεια γιατί αλλιώς θα φύγει'.. Είναι τόσο όμορφη εμπειρία τα ταξίδια και υποχώρησες επειδή δεν ήθελε. Υγιείς σύντροφοι είναι οι ανεξάρτητοι, αυτοί που κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους, περνάνε χρόνο με φίλους, προσπαθούν να είναι σε γρήγορη στη ζωή και δεν έχουν ως μόνο μέσοικανοποίησης τη σχέση τους. Θα είχατε γελάσει, θα είχατε γνωρίσει όμορφες πόλεις και κόσμο, έχασες αυτές τις εμπειρίες επειδή δεν ήθελε ο άντρας σου. Αποφασίζει και για άλλα θέματα τόσο παρεμβατικά? Νομίζω οτι είναι ανασφαλής και φοβάται οτι αν ταξιδέψεις θα τον κερατώσεις? Όταν σε πιέζει και επιβάλλει την αποψάρα του δεν το σκέφτεται ας πούμε? Μάλλον υπερτερεί σε άλλους τομείςτου χαρακτήρα του για να μη σε ενοχλεί, αν όχι όμως πρόσεχε.
οτι να ναι.....ξεκινησες απτα μαλλια για να μας πεις που δεν σαφηνει να πηγαινεις σε κλαμπ.και εδω η βασικη ερωτηση ειναι...που στο διαλο εχει πλεον σοβαρο κλαμπ σε αυτην την χωρα και στα 37 σου...δεν βαρεθηκες αυτες τις σαχλαμαρες?
Scroll to top icon