ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2018 | 01:32

Θελω πολλές απαντησεις σε αυτο

Γιατι ειναι πραγματικα κατι που ΜΕ ΒΑΣΑΝΊΖΕΙ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΟ.Λοιπόν απευθύνομαι κυριως σε άνδρες:ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΎΣΤΑΡΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ(πριν 5 χρόνια ηθελε να τα φτιάξουμε) ,και ενω κάνουμε πολυ καλο σεξ ,με θελει μονο για αυτο;ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ;ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΈΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΆ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΕΊΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΈΣΗ ;Μηπως με θεωρει "δεδομένη"επειδη όποτε μου στέλνει εγω αμεσως τρέχω;μηπως νιώθει οτι δε θα μπορούσε να κανει σχέση με μενα γιατί θα ζήλευε;;; Επίσης τι να κανω εγω..να του μιλήσω για τα συναισθήματά μου η κινδυνεύω να χάσω αυτο που ήδη εχουμε;πειτεεε παιδια SOS
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα το προσέγγιζα ως 'δεν ανοίγει τα μάτια του' αλλά σα να έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να είστε μαζί και δεν τον ψήνει. Αυτό με το αν είσαι δεδομένη σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να ισχύει, αλλά άμα σε γούσταρε πάρα πολύ ίσως να μη νοιαζόταν που τον παίρνεις πρώτη τηλέφωνο, θα σε έπαιρνε κι αυτός πιο πολύ και θα είχατε άλλη επικοινωνία.. Πχ άμα βρισκόσουν εσύ με κάποιον που τον είχες δεδομένο και δε τον γούσταρες για σχέση, ακόμα και να άρχιζε να σου κάνει κόλπα (μειώνει τα τηλέφωνα, να εξαφανίζεται και να μην είναι πάντα διαθέσιμος) το πιο πιθανό είναι οτι δε θα οτον ερωτευόσουν στιγμιαία, ίσως να τον γούσταρες ακόμα λίγο και απλά να βρισκόσασταν λιγότερο.
Προφανώς σε θέλει μόνο για σεξ, δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Αν βρει την κοπέλα που την θεωρεί άξια για σχέση θα σε παρατήσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή για χάρη της. Ξέρω περίπτωση που άτομο χώρισε την κοπέλα του μετά από χρόνια σχέση επειδή "δεν ήταν έτοιμος για δεσμεύσεις" και τον επόμενο μήνα ήταν παντρεμένος με άλλη!
Εσύ θέλεις σχέση ενώ εκείνος μόνο σεξ.Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Βρες κάποιον που να θέλει και εκείνος σχέση αντί να μένεις σε μια κατάσταση η οποία σε φθείρει ψυχολογικά.
Γιατί προφανώς δε νιώθει να τον συναρπάζεις επικοινωνιακά. Δεν θέλει να περάσει ώρα μαζί σου και να μιλήσετε. Σεξ θέλει και περνάει καλά. Αλλά φλέβα δεν κόβει. Τα συναισθήματα τα βλέπει και τον βολεύουν όπως επισης κολακεύεται. Είναι πάντα κολακευτικό να αρέσεις σε κάποιον που γουστάρεις και ξέρεις ότι αυτό το άτομο σε γουστάρει πολύ παραπάνω. ;)
Scroll to top icon