ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2018 | 16:55

Αν κάποιος πιστεύει πως είναι παραίτηση από τη ζωή να μην κάνεις παιδιά

κάτι έχει καταλάβει πάρα πάρα πολύ λάθος. Ίσα ίσα να ΖΗΣΩ είπα πως θέλω, ποιος μίλησε για παραίτηση; Δεν είμαστε καλά. Σκεφτείτε λίγο πριν εκφράσετε άποψη περί κομπόστας δεν το κατάλαβα αυτό. Και αφού ρωτάτε αν και δεν ξέρω που κολλάει, είχα την ατυχία να χηρέψω νωρίς και με τη γυναίκα μου το είχαμε αφήσει για αργότερα να το δούμε για παιδί λόγω μεταπτυχιακών. Είχαμε όμως από τότε βάλει σαν όριο τα σαράντα. Δεν νιώθω πως γέρασα είμαι νεότατος και σε άριστη φυσική κατάσταση βγάζετε κάτι συμπεράσματα αυθαίρετα αναρωτιέμαι γιατί. Θέλετε να μου πείτε πως είναι ανθρώπινο και φυσικό στα 65 να ανασκουμπώνεσαι για πενταετία σπουδών εντάξει ότι πείτε παιδιά. Δεν έβγαλα κανέναν νόμο δεν είναι στο χέρι μου αν φάνηκε στη ροή του λόγου πως θέλω να επιβάλλω κάτι σε άλλους ζητώ συγγνώμη. Εμμένω στην άποψή μου πως είναι εγωιστικό και ναι υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν από γονείς μεγάλους αυτό δεν αναιρεί εκείνο που λέω και ζωή να έχετε αλίμονο. Θέλω να ζήσω να ταξιδέψω και να ανοίξω νέους ορίζοντες γιατί όχι θα μου άρεσε πολύ να βρω μια γυναίκα να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο μαζί επαγγελματικά ή ακόμη να φύγουμε για το εξωτερικό. Έχω ξεκινήσει να μαθαίνω τέταρτη γλώσσα μακάρι να την βρω γρήγορα ίσως θελήσει και εκείνη να μάθει μια καινούργια γλώσσα ή ίσως να την μιλάει και να με βοηθήσει. Τέλος πάντων μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα από το πουθενά. Καλό απόγευμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ, αν δε θέλεις να κάνεις παιδιά γιατί θεωρείς ότι κάτι τέτοιο δεν προσήκει σε ανθρώπους άνω των 40, δικαίωμά σου, όπως δικαίωμά μου είναι να θεωρήσω ότι μπορώ να ξεκινήσω για να γίνω ορειβάτης και να κατακτήσω την κορυφή του Έβερεστ στα 44 μου. Το να το συζητάμε έτι περαιτέρω, είναι ανούσιο.
Βγαζουμε συμπεράσματα από αυτα που έγραψες. Αν αφιερωνες περισσότερο χρόνο να γραψεις την πρώτη εξομολ. με αυτά που συμπλήρωσες στη δευτερη, θα ειχες κι άλλα σχόλια.
Scroll to top icon