ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2018 | 20:06

Κάποιος-α να βιώνει το ιδιο

Χώρισα μετά από 4 χρόνια σχέσης.. Μέσα σε μια μέρα καταστράφηκαν όλα.. Κ είναι κάθετος στο να γυρίσει.. ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ πολύ αλλά ΔΝ θέλει.. ΔΝ είμαι καλα ψυχολογικα ΔΝ μπορώ να το διαχειριστώ Κ έχω τρελαθει..
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τί μου τη δίνει; Που εσύ αν τον χάσεις θα γίνεις κομμάτια ενώ εκείνος δεν θέλει να γυρίσεις πίσω και άρα να χωρίσετε ενώ λέει ότι σαγαπαει. Κανένα νόημα. Προφανώς δεν τον πονάει τόσο όσο εσένα ο χωρισμός.. Πιστεύω αφορμή του έδωσες.
Τον ποναει κ το ξερω..το βλέπω.. Απλά όπως είπε ΔΝ με πιστευει πια Κ ΔΝ με εμπιστεύεται.. Είναι σίγουρος πως θα ξανά γίνει.. οι τσακωμοί μας ήταν συχνοί ΓΙ αυτό.. Κ μας κάνει κακο όλο αυτό ΓΙ αυτό προτιμά λεει να πονέσει τώρα Κ ΝΑ μη είμαστε πάλι μαζί..ξέρω ότι θέλει Αλλά ΔΝ θέλει να μπει στη διαδικασία παλι με τους γονείς μας κτλ. Γιατί ΔΝ έχει αντοχή Κ τα μούτρα να το κάνει.. Κ εγώ ΔΝ καταλαβαινω ΓΙΑΤΊ ενώ θέλει ΔΝ μου δίνει μια ευκαιρία?για ένα τσακωμο που πήρε μεγαλύτερη έκταση από όσο έπρεπε θα τελειώσω τη σχέση μου Κ θα υπολογίσω τους γονείς του?Εγώ Όχι.. αυτός όμως βλέπω ότι αυτό κάνει..
Όταν χάνεται η εμπιστοσύνη λογικό να έρθει η κρίση σε μια σχέση. Από εκεί και πέρα κατά πόσο είστε και οι 2 ώριμοι να το συζητήσετε και να χτίσετε κάτι απ'την αρχή; Αν ο ένας απ'τους 2 δεν θέλει και έχει πάρει την απόφασή του τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί..
Αγαπιομαστε..αλλα δν θελει να γυρισει γιατι το ειπαμε στους γονεις μας κ ειναι εγωιστης..Όλα έγιναν εξαιτίας ενος άσχημου τσακωμου μας κ μου ζήτησε να πάρω τα πράγματα μου από το σπιτι μας κ να φυγω..ζήτησα συγγνώμη γιατί ήταν δικό μου λάθος Κ μια ευκαιρία να επανορθώσω Αλλά ΔΝ θέλει να μου τη δώσει..του χρόνου θα παντρευομασταν κ κάναμε όνειρα για να ένα παιδί..αλλα δν θελει να γυρίσει λεει ενώ μαγαπαει..
Scroll to top icon