ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2018 | 13:10

Εκπλήσσεσαι ε;

Εκπλήσσεσαι που μια κοπέλα μέτριας εμφάνισης σου δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Ετσι δεν είναι; Λοιπόν, μάθε οτι υπάρχει κάτι που όλες οι γυναίκες, ή μάλλον καλύτερα όλοι οι άνθρωποι, έχουν ανεξαρτήτως ύψους, κιλών, εμφάνισης, μόρφωσης ή κοινωνικής τάξης. Αύτο το κάτι λέγεται αξιοπρέπεια. Ξέρω πολύ καλά οτι ασχολήθηκες μαζί μου μόνο και μόνο επειδή οι δίμετρες κουκλάρες σε φτύσανε και μη περιμένεις να παρατήσω τα όνειρα και τα σχέδια μου για το μέλλον προκειμένου να μείνω μαζί σου επειδή και καλά "χάρη μου έκανες". Μην κομπάζεις οτι είσαι κάποιος γιατί δεν είσαι. Δεν περιμένω απο κανέναν να μου δώσει αξία, αγωνίζομαι και την παίρνω μόνη μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είτε με δίμετρη, είτε με κοντή, είτε με την πιο αξιόλογη κοπέλα στον κόσμο δίπλα του. Ο τύπος με τα μυαλά που έχει, έχει την ίδια αξία. Μπορεί να είσαι άθλιος κι ας έχεις τους καλύτερους δίπλα σου.
Scroll to top icon