ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2018 | 13:27

Στερεότυπα

Διαβάζω συχνά πυκνά εδώ μέσα εξομολογήσεις από κοπέλες που λένε ότι δεν ξοδεύει αρκετά το αγόρι τους γι'αυτές, ακόμα και από κοπέλες (30+), ούτε καν φοιτήτριες.Το κοινό μοτίβο είναι η μίρλα, ότι αφού ο άντρας βγάζει περισσότερα και η γυναίκα είναι σε περιστασιακές δουλειές, είναι υποχρεωμένος να κερνάει παντού και πάντα. Κορίτσια ακούστε κάτι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Κανένας δεν αντιλέγει ότι η τσιγκουνιά είναι κακό πράγμα (προσωπικά είμαι ανοιχτοχέρης), αλλά αν θέλετε λούσα, ξενοδοχεία και ταξίδια, να πιάστε κι εσείς μια καλή δουλειά να βγάζετε χρήμα. Κανένας άνδρας (εκτός κι αν προθυμοποιηθεί) δεν είναι υποχρεωμένος να γίνει ο χορηγός σας, ειδικά τη σήμερον που είναι σφιχτά οικονομικά τα πράγματα και ενώ είστε μαζί του, αύριο μπορεί να σας τη δώσει και την κοπανήστε με κανέναν άλλον.Είναι τραγικό δεκαετίες τώρα να έχει βγει η γυναίκα στον εργασιακό χώρο και να περιμένει τα πάντα από τον άντρα. Πρωτίστως είναι υποτιμητικό για εσάς.Βλέπω ότι η χειραφέτηση, χειραφέτηση, αλλά και τα στερεότυπα καλά κρατούν.Μην αναφερθώ στα αφοριστικά σχόλια κάτω από κάθε εξομολόγηση του στυλ "φύγε χθες" και λοιπά φαιδρά...λε ςκαι a priori γνωρίζετε ο καθένας τι οικονομικές ανάγκες έχει.Δεν μιλάμε για τσιγκούνηδες που έχουν τεράστια άνεση και μετράνε μέχρι και το σεντ, αλλά χαλαρώστε λίγο ορισμένες και αρχίστε να παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι όχι τόσο οικονομικό αλλά το τι θέλει να προσφέρει κάποιος στον άλλον. Τι μοιράζεται μαζί με τον όποιον άνθρωπο έχει επιλέξει να έχει δίπλα του. Οι κοπέλες στις οποίες έχω και σχολιάσει, όπως τα λένε δεν διεκδίκησαν ζωάρα, κι έχω την αίσθηση ότι προσπαθούν να προσφέρουν κι αυτές ό,τι μπορούν.
Scroll to top icon