ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 01:52

Πρέπει να ξεκόψω μαζι του

Σεξουαλικά δεν κάνει τίποτα για να με ικανοποιήσει. Του το είχα πει και πάλι τα ίδια, τίποτα. Τώρα τον αποφεύγω. Δεν του απαντάω. Παρακαλάει να βρεθούμε. Δεν γίνεται άλλο να συνεχιστεί αυτό. Ειναι στιγμές όμως που μου λείπει. Να τώρα, θέλω πολύ να τον δω και να μιλήσου και να γελάσουμε. Αν βρέθουμε θα θέλει σεξ. Και το σεξ μαζί του με χαλάει, με κάνει να νιώθω απαίσια. Δεν του απαντάω. Θα νομίζει ότι για κάτι του κρατάω κακία. Δεν είναι έτσι. Τον σκέφτομαι και με το ζόρι κρατιέμαι να μην τον συναντήσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γνωρίζει με βεβαιότητα ότι δεν περνάς καλά; Του το έχεις κάνει εικοσαρικάκια ή το έφερες απ'έξω απ'έξω; Έχεις υποκριθεί οργασμό στο παρελθόν;Αν αρνείται να κάνει στοματικό είναι επειδή πολλοί άντρες δεν ξέρουν να κάνουν και αρκετές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν ότι πρέπει να τους δείξουν πώς να το κάνουν. Μήπως να κάνεις μια τελευταία μεγάλη συζήτηση εφ'όλης της ύλης και να δεις πώς θα πάει και τι θα σου πει;Συνήθως έστω και για την τιμή των όπλων οι άντρες θέλουν να προσπαθήσουν αν τους υποδείξουν σαφώς τι και πώς.
Scroll to top icon