ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 23:58

Μάλλον δε θέλει και πολύ.

Μιλάμε κάθε 2-3 μέρες. Αλλα μόνο εγώ στέλνω για να μιλήσουμε... Αλλα όταν αρχίζουμε να μιλάμε...τα βρίσκουμε πολύ... Μας παίρνει ώρες... Κάνουμε χαβαλέ... Υπάρχει και το φλερτ... Γενικά είναι ωραία.Αλλά αυτό που μόνο εγώ στέλνω ώρες ώρες με απογοητεύει. Μάλλον δεν ψήνεται και πολύ, γι αυτό δεν αρχίζει κάποια κουβέντα αυτή. Θεωρείτε πως έχω το περιθώριο να της πω να βγούμε έξω ή θα φάω άκυρο; είναι και δύο χρόνια μεγαλύτερη μου βέβαια, εγώ είμαι 25 αυτή 27. Λέτε να έχει σημασία;
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να μην παίρνει πρωτοβουλία γιατί κομπλάρει που είσαι μικρότερος. Έστω και 2 χρόνια. Κοινώς μπορεί να της αρέσεις για κάτι παροδικό, αλλά όχι σταθερό (μην περιμένεις βέβαια να το ακούσεις από τα χείλη της).Βγες μαζί της και δες τι ψάχνει. Αν στα μασάει, από δω πανε και οι άλλες πες της και βρες καμιά 20άρα ;)
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η σε συμπαθεί και για αυτό σου απαντάει ενώ ταυτόχρονα δεν θέλει κάτι άλλο. Η όντως σε θέλει αλλά είναι από αυτές που δεν στέλνουν πες πρώτες. Το ξέρω ότι είναι βλακεία και παρερμηνευεται αλλά πολλές από μας το έχουμε κάνει πιστεύω κάποια στιγμή. Θα σου προτείνω να συνεχίσεις να στέλνεις και λίγο καιρό μετά πέτα ένα παιχνιδιάρικο "εσύ γιατί δεν στέλνεις ποτέ πρώτη ? Με πληγώνεις" η ένα ανάλογο αστείο.
εσύ γιατί δεν στέλνεις ποτέ πρώτη ? Με πληγώνεις" Όχι τέτοια ρε συ, θα τον περάσει για χαλβά τον τύπο, έστω κι αν το πει μεταξύ αστείου και σοβαρού ο φίλος μας. Δεν πρέπει να δείξει μίρλα και ζητιανία, έστω και έμμεσα. Αποφασιστικότητα θέλει, γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς :)
Κοίτα δε βλέπω να έχεις και άλλες επιλογές. Ή που θα της πεις μα βγείτε ή που θα αναρωτιεσαι για πάντα. Κάνε το πείραμα και βγάλε τα συμπεράσματα σου.
Scroll to top icon