ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2018 | 02:04

'

Οταν με ρωτανε τι κανεις? Παντοτε απανταω οτι ειμαι πολυ καλα.. αλλα θα ηθελα εστω μια φορα στη ζωη μου να απαντησω με ειλικρινεια οτι δεν ειμαι καλα.. γιατι εχω 6 χρονια να κανω σχεση, γιατι δεν εχω φιλους, γιατι ειμαι ανεργη, γιατι ειμαι 30 χρονων γαιδουρα και μενω ακομα με τους γονεις μου, γιατι εχουμε οικονομικα προβληματα, γιατι σκεφτομαι οτι το αυριο θα ειναι χειροτερο απο το σημερα..
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε μη με τρελαινεις.Μου γυρναει η βιδα με κατι τετοια.Τι παθητικοτητα ειναι αυτη? Δε το ξερεις οτι εδω ειναι μερος γεματο με κοσμο σε ιδια φαση με σενα? Το ξερεις..Γιατι δεν ανοιγεσαι λοιπον να πεις ρε μαγκες ετσι κι ετσι,ελατε να γνωριστουμε και οτι βγει.παρα αφηνεις τα χρονια να περνανε ντουκου και μονη σου? Αμα δεν κανεις εσυ κινηση δε θα ερθει ο αλλος σπιτι σου να σε ψαξει,ετσι δεν ειναι? Ειναι σαν να εισαι αρρωστη και να λες δε παω νοσοκομειο θα τη βγαλω ξαπλα και θα γινω καλα.Ανοιξου,δικτυωσου,επικοινωνησε και θα δεις. Και οι φιλιες θα ερθουν και οι δουλειες και ολα,αλλα κανε κι εσυ κινηση.Το σωμα οσο πιο περισσοτερο μενει ξαπλα τοσο αδρανει και δυσκολευεται να σηκωθει και να κινηθει.Το ιδιο συμβαινει και με την ψυχη, οταν μενει καιρο χωρις αγαπη και επικοινωνια παγωνει. Μπορει να φαινεται λιγο τραμπουκικο ολο αυτο το κατεβατο αλλα τα γραφω οπως θα στα λεγα και μπροστα σου και οπως τα λεω και σε μενα (εμενα με μπινελικωνω κιολας,ουυυυυ εκει να δεις πλακες) Τελοσπαντων..επεσε πρηξαμολ και δεν ειναι ωραιο,αλλα μακαρι να βγει κατι θετικο γιατι ειναι κριμα να πηγαινουν στραφι ζωες για μαλακιες ενω οι λυσεις τοοοσο ειναι απλες,αληθεια.Θα το δεις και μονη σου,αμα δε με γραψεις στα μεζεα σου που λεει και ο τρελοζουραρις και με ακουσεις
οκ, wish granted: Min.- Γεια σου εξομ., τι κάνεις;...Εξ. - Δεν είναι καλάMin. - Γιατί; Εξ. - Γιατι εχω 6 χρονια να κανω σχεση, γιατι δεν εχω φιλους, γιατι ειμαι ανεργη, γιατι ειμαι 30 χρονων γαιδουρα και μενω ακομα με τους γονεις μου, γιατι εχουμε οικονομικα προβληματα, γιατι σκεφτομαι οτι το αυριο θα ειναι χειροτερο απο το σημερα. Min. - Μην ανησυχείς. Οι περισσότεροι είμαστε κάπως έτσι, αλλά ένα είναι σίγουρο. Και αυτό θα περάσει. Μην κατεβάζεις το κεφάλι και αν θες που και που ρίχνε ένα χαμόγελο στους αγνώστους περαστικούς. Μάλλον είναι και αυτοί στην ίδια φάση και ένα όμορφο χαμόγελο βοηθάει πάντα. Φιλιά πολλά, όλα θα πάνε καλά! με μαθηματική σιγουριά.
Ελεος ρε παιδια. Όλοι μας έχουμε τα προβλήματά μας. Αν τα ανακοινώνουμε στον καθένα, μονο χλευασμό θα εισπεάξουμε. Για αυτό πρεπει να λέμε καλά, και να καταλαβαίνουν οι άλοι ότι είμαστε καλά.
Για την εξομολογουμενη αλλά κ για τις σχολιαστριες:Πολλές φορές "λεμε καλά, για είμαστε καλά".Εκφράζουμε δηλαδή έναν πόθο, μια τάση, μια επιθυμία. Μην αφήνεστε, βρε παιδιά, σε μαύρες σκέψεις, ότι το αύριο θα είναι χειρότερο. Προσδοκούμε καλύτερο αυριο, ελπίζουμε κι έτσι -πως να το πω;- είναι στο δρόμο κι έρχεται! :)
Η ζωή μου χωρίς καμία μα καμία διαφορά είναι ακριβώς σα τη δική σου .κοπέλα εδώ .σκεφτόμουν χτες άραγε κανείς να είναι έτσι όπως εγώ; Βγαίνω απειροελαχιστα δε υπάρχει για μένα η έννοια έξοδος ,σπίτι σπίτι σπίτι .πραγματικά θα ήθελα καπως να μιλήσουμε για τους προβληματισμούς μας ,πιστεύω έχουμε πολλά κοινά .θα γράψω στο σε αναζητώ για τη εξομολόγηση σου με τίτλο ' με ρωτάνε τι κάνεις;' απαντησε μου εκεί( .παρακαλώ η κοπελα /το παιδί που γράφει αυτό το συγκεκριμένο ποστ όχι κάποιος άλλος )
Scroll to top icon