ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 12:40

Ειμαι από αυτούς....

Τους ανθρώπους που όταν βλέπω κάποιον να παρατάει όλους του τους φίλους για μια σχέση και να μην τους ξαναμιλάει, έτσι χωρίς λόγο, και μετά από χρόνια να μαθαίνω πως χώρισε, κατά βάθος το χαίρομαι. Θες να εξαφανιστείς μαν μου? Και πολύ καλά κάνεις και πετάς φιλία χρόνων για ένα γκομενάκι. Επιλογή σου. Αλλά μετά μην γυρνάς πίσω επειδή έμεινες και πάλι μπακούρι. Μην έχεις την απαίτηση να ξαναμπείς στη ζωή μας όταν εσύ ο ίδιος όταν σε παρακαλάγαμε να έρθεις για μια μπύρα για να σε δούμε έστω για μια ώρα, μας έλεγες "Δεν έχω χρόνο για σας, τώρα έχω κοπέλα και θα βγαίνω μόνο μαζί της ". Και σημειωτέον πως όλοι έχουμε κοπέλες αλλά ποτέ δεν σπάσαμε την παρέα μας. Κατόπιν εορτής δεν σε θέλουμε δικέ μου. Δικαίωμά μας. Δούλε. Ε δούλε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί πετιέται η φιλία για το γκομενάκι; δείξε τι φίλος εισαι εσύ με το να τον καλοδεχτείς όταν λήξει με το γκομενάκι. Και χωστου τα τότε. Αστον να χαρεί τα μέλια του. Αστον να κάνει λάθος. Και να εισαι ανώτερος.
Ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα που μπορεί να υποπέσει ο άνθρωπος είναι να έχει την απαίτηση να σκέφτονται οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο με εκείνον.Επιπλέον είναι άδικο να πιέσουμε τον οποιοδήποτε για κάτι τέτοιο. Μάθε να αποδέχεσαι την διαφορετικότητα και θα δεις πόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.
Scroll to top icon