ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2018 | 16:24

Επιστροφη

Πριν απο 6 χρονια ημουνα το τριτο προσωπο σε μια σχεση. Το εμαθα στην πορεια. Ημουν ομως ερωτευμενη (εκεινος οχι οσο εγω) και δεν μπορουσα να το τελειωσω. Τελος παντων, μετα απο ενα χρονο απομακρυνθηκα. Δεν τον εβλεπα, παρα μονο τυχαια στο δρομο. Μιλουσαμε ομως παντα στο τηλεφωνο. Δεν ειχαμε χασει επαφη. Παντρευτηκε με την κοπελα εκεινη και συνεχιζαμε να μιλαμε. Την προηγουμενη εβδομαδα μου ζητησε να βρεθουμε. Του ειπα οχι, αν και ηθελα. Την επομενη και την μεθεπομενη μερα τα ιδια. Μου ειπε οτι απλα ηθελε να με δει. Ηρθε σπιτι μου. Αμεσως επεσε ο ενας στην αγκαλια του αλλου και φιλιομασταν. Καναμε σεξ και ηταν το καλυτερο που ειχαμε κανει. Πρωτη φορα τον ειδα τοσο παθιασμενο και τοσο τρυφερο μαζι μου. Μετα συζητησαμε για διαφορα και γελασαμε με πολλα. Εμεινε μαζι μου οσο περισσοτερη ωρα μπορουσε. Δεν τον ειχα ξαναδει ποτε ετσι. Εδειχνε πολυ ενδιαφερον, με κοιταζε στα ματια ολη την ωρα και ελαμπε, χαμογελουσε διαρκως και ηταν τοσο τρυφερος και γλυκος οσο ποτε αλλοτε. Ηταν αυτο που ηθελα. Μετα απο 5 χρονια αποσταση, τον ειδα οπως δεν τον ειχα ξαναδει, φαινοταν τοσο ερωτευμενος οσο ημουν και ειμαι εγω μαζι του. Εμπλεξα τωρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η χαμηλη αυτοεκτίμηση σε συνδιασμο με την ψευδαισθηση ότι ο συγκεκριμένος σε γουσταρει, σε έχουν φερει σε αυτην την αρρωστημένη κατασταση.Θες να παραμεινεις έτσι; Ok. Να ξέρεις, όμως, οτι καποια στιγμη θα την πατησετε και συ και αυτος.Ξεχνα το οτι είναι ερωτευμενος μαζι σου, δεν ισχυει.
Το ότι ηταν γλυκός και τρυφερός δε σημαίνει οτι θα χωρίσει για να είναι μαζί σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνεις τρίτο πρόσωπο μέχρι να συνελθεις. ΥΓ: απαντες λάμπουν μετά από ένα καλό πήδημα.
Σ' ευχαριστώ, πατέρα. Τελικά είχες δίκιο όταν μου έλεγες ότι η συνείδηση είναι ελαστικό πράγμα. Σκέτη σφεντόνα. Το θέμα είναι να μη φας τη σφεντόνα στη μούρη. Συμβαίνει κι αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon