ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2018 | 02:11

Σήμερα

Το αγόρι μου γύρισε νωρίς από την δουλειά και αμέσως βγήκε έξω. Δεν μου είπε που πάει σλλά μου είπε ότι θα γυρίσει. Γύρισε μετά από 5 ώρες. Εγώ τον περίμενα να βγούμε έχουμε καιρό να βγούμε. Νευρίασα τ8σο πολύ που του έκανα σκηνή. Δεν μου αρέσει που του είμαι αδιάφορη. 1 βδομάδα είναι έτσι. Παλιά ακ8μα κι όταν ήμασταν σπίτι γινότανε χαμός. Καταλαβαίνετε. Προχθές γύρισε τύφλα στις 3 το πρωί και το 5 ώρες μετά πήγε στην δουλειά. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό ότι μπορεί να έχει άλλη αλλά το απέκλεισα. Ούτε αρώματα μυρίζει, ούτε τηλέφωνα βρήκα στο κινητό του. Μόνο από τους φίλους του βρήκα και από την δουλειά του. Λέτε να θέλει να χωρίσουμε; Τον αγαπάω κι ας είναι κατσούφης τελευταία. Τώρα κοιμάται του καλού καιρού και εγώ να με δίπλα του να τον κοιτάζω.....
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά του. 1ον από ότι καταλάβα όταν εφυγε για πεντε ώρες δεν σου είπε ποτέ ΄που πήγε. Βλακεία. Δεν είναι ότι κάνεις στον άλλον ελεγχο, είναι ότι απλά θες να ξέρεις. Επίσης μφιβάλλω αν θα του αρεσε να γυρναγε σπίτι στις 3 το βραδυ και εσυ να έλειπες ας πούμε ή να γυρναγες την ίδια τωρα ή να εφευγες για 5 ώρες χωρις να του πεις που πας έστω και για το τυπικο της υπόθεσης. Ακομη λες ότι εχετε να πατε βόλτα καίρο και αυτο βγαίνει και μεθαέι μόνος του. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά δεν είσαι προτεραίοτητα. Δεν ξέρω αν έχει άλλη, αλλά αυτο ειναι το λίγοτερο.
Το προβλημα ειναι οτι δε μιλάτε. Πιαστον καποια στιγμή και μιλήστε ήρεμα, χωρις γκρίνιες, παραπονα ή κατηγορίες. Αν το κάνεις εξυπνα, θα μιλήσει. Αν δε μιλήσει, υπάρχει θέμα και σε αφορά.
Μη πάει το μυαλό μας αμέσως στο κακό. Μπορεί η μαμά να ήταν αρχιμαφιόζος του υποκόσμου, και να έχει 2 τηλέφωνα όπως και 2 αφμ! Πέρα από τη πλάκα, έχω ακούσει κι εγώ για τέτοια κολπάκια με μαμα2 κτλ. Ή να έχει 2 επαφές στο κινητό όπου η μία να είναι πχ. Κώστας (ο κολλητός του φίλος) και η δεύτερη επαφή να είναι "κολλητός" σκέτο.
Scroll to top icon