ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2018 | 06:55

Ηθικολόγοι ολοι

Όλοι εσείς που σε εξομολογήσεις σχετικες με απιστία εννοείται πως "δεν ταυτιζεστε" και όχι μόνο αυτο, γράφετε σωρηδον και σχόλια με χαρακτηρισμους οπως ανεντιμος κλπ. Θα έπρεπε είστε πιο ελαστικοι με τους ανθρώπους, ειδικά αν δεν έχετε έρθει σε μία κατάσταση παρόμοια. Γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ούτε όλοι οι άνθρωποι, δυστυχώς στη ζωή μπορεί να μπλεξουμε σε καταστάσεις πέρα των ορίων μας.
10
 
 
 
 
σχόλια
Ένας φόνος, παραμένει φόνος. Το να δούμε γιατί έγινε ο φόνος, είναι ένα άλλο θέμα.Το ίδιο και μία απιστία: όπως και να έχει, απιστία είναι. Αν τώρα δούμε τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες, το συζητάμε. Και σε κάθε περίπτωση, άνθρωποι είμαστε όλοι μας.
Μοναχός σου χόρευε, λέει το τσιτάτο, και όσο θέλεις πήδα. Έχει πολλές εφαρμογές και πέρα από τον χορό, ξέρεις... Αναλογίσου και την ετυμολογία της λέξης απιστία. Στερητικό Α + πίστη. Δεν έχεις πίστη στην σχέση και στον άνθρωπο που επέλεξες για ζευγάρι σου. Ποιο το νόημα να τον ταλαιπωρείς, πουλώντας του κίβδηλα συναισθήματα; Κωλώνεις να κάνεις μία επιλογή. Αυτό είναι το θέμα του κάθε άπιστου.
Αφού έτσι γίνεται, τι όχι; Δε νομίζω ότι είναι τραγικό να μην αφήνεις στην άγνοια τον άλλον για ζητήματα που τον αφορά άμεσα και επηρεάζει τις επιλογές του. Θέλω να πιστεύω, ότι ο σκοπός κι ο στόχος δεν είναι να κανιβαλίζουμε τον άλλον που γράφει μια εξομολόγηση... παίρνεις απλά τη θέση του "αδύναμου". Τώρα προσωπικά θα σχολιάσω ανάλογα με το ύφος της εξομολόγησης. Η αίσθηση έπαρσης και αδιαφορίας για τους άλλους μου χτυπάει άσχημα.
Μαζί σου Ανιάκι μου! Το θέμα "συνέπειες" είναι κόκκινο πανί για τους κερατώνοντες. Λες και αν τις αγνοήσουν, δεν θα έχουν, οι ανόητοι! Και στο τέλος, ο απατημένος σύντροφος που είναι αποδέκτης αυτής της ξεφτιλισμένης συμπεριφοράς, μένει να μαζέψει τα κομμάτια του και να προχωρήσει. Ή να το παίξει λίγο κορόιδο ακόμη, νομίζοντας αφελώς ότι θα τους συνετίσει με την αγάπη και την φροντίδα τους.
Εμείς να είμαστε ελαστικοί με τους ανθρώπους.Εσείς όμως που μοιράζεται αβέρτα κέρατο να ξέρετε οτι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας δεν είναι παιχνίδι να τον κάνετε οτι θέλετε επειδή σας ενδιαφέρει μόνο η πάρτυ σας.
Η απιστία σε εποχές που σου επέβαλαν τον γάμο και δεν είχες πραγματικά εναλλακτικές έχει μια λογική. Ή όταν το στίγμα του χωρισμένου ήταν πραγματικά αξεπέραστο. Δεν είναι το θέμα ηθικολογίας. Το να σ' έχουν εξαπατήσει όμως, πονάει. Αυτό ξέρω. Ειδικά αν το κάνει ένα άτομο που για σένα είναι σημαντικό ενώ μπορούσε να το χειριστεί αλλιώς. Τα δικά μας σχόλια είναι χειρότερα. :Ρ
Scroll to top icon