ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 02:42

Τέλος

Μετά από 3 μήνες χωρισμού, άπειρες προσπάθειες επανασύνδεσης από την πλευρά μου και πλήρη αδιαφορία από εσένα, πήρα την απόφαση να μην σε ξαναψάξω. Τέλος αυτή η ιστορία για μένα πια!! Αρκετά δάκρια έριξα για σένα και έχασα όχι μόνο τον εγωισμό μου (αυτόν τον είχα χάσει προ πολλού) αλλά κυρίως την αξιοπρέπειά μου. Έπεσα τόσο χαμηλά και έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ξεκολλησω από εσένα. Όμως θα το πάρω απόφαση και θα τα καταφέρω . Δεν μου κάνει καλό αυτή η εμμονή που έχω μαζί σου, μου απορροφά όλη την ενέργεια και με κρατά πίσω από το τώρα. Η αλήθεια είναι όμως ότι νιώθω τόση πικρία, αδικία, απογοήτευση !!!! Η συμπεριφορά σου μετά το χωρισμό ήταν απαράδεκτη, με αντιμετωπισες λες και ήμουν σκουπίδι, λες και ξαφνικά μειώθηκε η αξία μου, μου μίλησες άσχημα και δεν δέχτηκες ούτε να βγούμε για να σου μιλήσω μια τελευταια φορά. Αφού λοιπόν το βλέπεις τόσο ψυχρά, αυτό θα κανω και εγώ . Δεν μου αξίζεις .....κρίμα αποδείχθηκες τόσο μα τόσο λίγος!!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
δεν ξερω για τα υπολοιπα παντως η λεξη εμμονη μου χτυπαει. Δεν μπορεις να εχεις υγιη σχεση με καποιον/καποια και να εχεις εμμονη μαζι του.Αλλο ερωτας αλλο εμμονη. Εκτος και αν δεν εκφραστηκες σωστα. Κατα τα αλλα μπορει να εχεις δικιο. Ηθελα απλως να σου πω για την εμμονη που γραφεις. Αποψη μου προσπαθησε να το αποφυγεις στο μελλον.Εκτος ξανα λεω αν ειναι η υπερβολη της στιγμης επειδη χωριζεις και εισαι σε ενταση γενικα.
Scroll to top icon