ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 17:40

Παντοφλα

2 χρονια σχεση. Πλεον συζουμε ενας Θεος ξερει πως. Μετα απο πολλα up and down κυριως λογω προβληματων που εχει εκεινη στη δουλεια μου συμπεριφερεται ασχημα. Με αποπαιρνει οταν μιλαω, καθολου γλυκια, καθολου τρυφερη, καθολου δοτικη. Σε προσπαθειες μου να τη προσεγγισω με γειωνει "ολα τα ζευγαρια περνανε προβληματα και φασεις". Το θεμα ειναι οτι πανε πανω απο τρεις μηνες και η φαση μοιαζει μονιμη. Τι να κανω? Πλεον φοβαμαι να της μιλησω! Και η οποιαδηποτε αντιδραση μου φερνει αντιδραση πολλαπλα ισχυροτερη απο πλευρας της σε σημειο που πραγματικα δεν παλευεται η σκληραδα της και με κανει να αναρωτιεμαι πως τη βγαζει ετσι αβιαστα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εκ πείρας θα σου πω το εξής: όταν θέλουμε πραγματικά έναν άνθρωπο, αντλούμε δύναμη από τη στήριξή του όταν έχουμε προβλήματα. Όταν έχοντας προβλήματα, θεωρούμε ως πρόσθετο πρόβλημα την παρουσία του στη ζωή μας, η όλη κατάσταση πάσχει και η επιθυμία για εκείνον δεν είναι πραγματική.
Επειδή έχω και εγώ καιρό συζήσει και ίσως μετανιώσει πικρά για άλλο λόγο θα σε συμβουλευα να της πεις πως επειδη δε πάει έτσι άλλο πρέπει να μιλήσετε να δεις αν και που εφταιξες και αν σε τιμωρεί έτσι και αν δε υπάρχει λύση κόψε τα σκοινιά και φύγε .πράγματικα δε υπάρχει χειρότερο από το να έχουμε ότι προβλήματα μας φέρνει η ζωή μας και να έχουμε και τους ανθρώπους που επιλέγουμε να μας κάνουν και αυτοί να νιώθουμε χειρότερα
Συμφωνώ απόλυτα ....τριξε της τα δόντια βέβαια πολύ δύσκολο να αλλάξει αλλά αφού την αγαπάς κάμε το για εσένα γιατί δεν σου αξίζει να μην σέβεται την αγάπη σου γι αυτή !ο χωρισμός πονάει αν αγαπάς ...αλλά εγώ πάντα λέω ΚΑΛΎΤΕΡΑ χωριστά και να σκάω ΠΑΡΑ μαζί και να πλανταζω!
Scroll to top icon