ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2018 | 09:33

Δηλαδή??

Εμείς οι άνω των 30 έχουμε ξοφλήσει γενικά?? Είμαι 33 και δε φτάνει που είναι δύσκολο να βρεις κάποιον σύντροφο πλέον, είναι δύσκολο να βρεις και δουλειά. Είμαι σε αναζήτηση νέας δουλειάς και μου λένε στις συνεντεύξεις "Είσαι σε ηλικία που κάποια στιγμή σύντομα θα κάνεις οικογένεια τώρα..." Καταλαβαίνετε.. Δηλαδή σε όλους τους τομείς εμπόδια? Μα εγώ δεν έχω καν σύντροφο ρε παιδιά και φοβούνται μη μείνω έγκυος και λείψω απ τη δουλειά??
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω.Είμαι στην ίδια ηλικία με σένα και είχα ακούσει πιο παλιά την ίδια μπούρδα ακριβώς.Καλύτερα να έλεγαν : "ξέρεις ,απλά δεν σε θέλουμε,δεν μας κάνεις γιατί ψάχνουμε νεότερα άτομα να τους δώσουμε 3 και 60, να τους έχουμε σκλάβους μας γιατί έτσι έχουμε μάθει,έτσι γουστάρουμε",παρά αυτά τα ψέμματα.Πρώτα απο όλα ποιος κάνει παιδιά χωρίς να έχει μισθό;αλλά και να έχει δουλειά ποιός σταματάει να θέλει και να μπορεί να έχει προσωπική ζωή;Απο πότε το ένα αναιρεί το άλλο;Μια αλλη φορά που μου είπε ένας αυτή τη βλακεία του είπα: "Κατάλαβα,απλά δεν θέλετε.Τα υπόλοιπα είναι φθηνές δικαιολογίες.Καλή τύχη(με ειρωνία)" και του το έκλεισα στα μούτρα.Είχε πεί αρκετές χοντράδες πιο πριν και δεν άντεξα.Λυπάμαι τις μάνες αυτών των εργοδοτών που ξεστομίζουν τέτοιες κοτσάνες,γιατί αν ήξεραν ότι θα γεννούσαν τέτοια βλαμμένα άτομα,δεν θα τους έκαναν.Δυστυχώς,για να πιάσεις δουλειά με πιο αποτελεσματικό τρόπο σήμερα χρειάζονται η τύχη και οι γνωριμίες ή συστάσεις.
Δεν εχει σημασια αν δεν έχεις άντρα. Μπορει να βρεις. Ακόμα και μέσα στη δουλειά. Και εφόσον υπάρχει υπερπληθώρα ανδρών για τη δουλειά σου, δεν εχουν λόγο να ρισκαρουν ούτε μία στο εκατομμυριο.
Καλή σου μέρα,Αρχικά αγαπάμε τις άνω των 30 θέλω να σου πω και ως συντρόφους, αλλά και ως συνεργάτες. Μην αφήνεις κανέναν μπούφο να σε μειώνει και να σε πείθει για το αντίθετο. Θα σου πρότεινα να το παλέψεις κι άλλο, να μην το βάζεις κάτω, να είσαι θετική στην σκέψη σου και θα βρεις κάποια στιγμή και τον σωστό τον σύντροφο και την σωστή την εργασία. Και άσε τους άλλους τους ξινούς να λένε τα δικά τους. Μείνε εδώ σε παρακαλώ, μη φύγεις και συ έξω. Εμείς κι εμείς έχουμε μείνει πια εδώ σε αυτή την ηλικία. Καλή συνέχεια,εὖ
Scroll to top icon