ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 01:44

Γυναίκα ετών 33 εδώ.

Γεια σας! Ελπίζω να έχετε μια όμορφη νύχτα.Βγήκα για ποτό με έναν άντρα συνομήλικο μου. Μου λέει ότι με βρίσκει όμορφη και γενικά πολύ προσεγμένη αλλά ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει την έλλειψη μακιγιάζ στο πρόσωπο μου. Με ρώτησε γιατί επέλεξα να παω στο ραντεβού μας άβαφτη - αν είναι επιλογή λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης ή αδιαφορίας για την εντύπωση που θα προκαλέσω.Απάντησα άμεσα και σαφώς οτι γενικά δε βάφομαι. Δε μου αρέσει, νιώθω άβολα βαμμένη, δεν έχω ταλέντο να το κάνω οπότε...έτσι ζω - άβαφτη!Μου λέει οτι το υπερβολικό βάψιμο φανερώνει προβληματική προσωπικότητα αλλά και το καθόλου το ίδιο. Είμαι όμορφη και έτσι αλλά...μήπως ειμαι ψωνάρα;;; Κι αν είμαι τόσο κουλ με τη φυσικότητα γιατί βάφω τα μαλλιά μου;Αρχίζω να χασμουριέμαι και του εξηγώ οτι αυτή είμαι- οτι βλέπεις, παίρνεις. Μου ειπε οτι του αρέσω πολύ αλλά όπως με κοιτούσε σκεφτόταν οτι βαμμένη θα ήμουν η απόλυτη θέα!Εννοείται ότι είχα ήδη ξενερώσει, αυτός συνέχισε ακάθεκτος την παπαροψυχανάλυση μέχρι που του είπα: "Έχεις δίκιο. Θ' αρχίσω να βάφομαι. Θα γίνω μια θέα. Αλλά ως θέα δε θα μπορέσω να ξαναβγώ μαζί σου. Θα είσαι πολύ λίγος."Προσπάθησε να το μαζέψει αρχικά και αφού κατάλαβε οτι έχω στραβώσει θεώρησε οτι κακώς πειράχτηκα και προφανώς κατι δεν πάει όντως καλά μ' εμένα.Next please!
8
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνειτε ομως οτι το υπερβολικο βαψιμο ειναι αντιαισθητικο και δειχνει οτι μια γυναικα δεν εχει γουστο και ασχολειται υπερβολιακ με το φαινεσθαι;Τα υπολοιπα που ειπε ο τυπος ειναι βλακειες προφανως. Εγινε και αγενης εν τελει.
Κυκλοφορούν κι αυτοί.Ό,τι ξεφεύγει από το αναμενόμενο,έτσι όπως το έχουν στο μυαλό τους,δεν μπορούν να το επεξεργαστούν.Πρέπει να το βάλουν οπωσδήποτε σε κάποιο κουτάκι,που έχουν προκατασκευασμένο επίσης μέσα στο μυαλό τους.Τι είναι ο άλλος άνθρωπος απέναντί τους,αδιάφορο.Ούτε μπορούν να καταλάβουν ούτε θα μπουν στο κόπο να μάθουν.Δε φτάνουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα για τέτοια δουλειά.Και δε λένε να το βουλώσουν κιόλας.Αυτό βέβαια είναι το καλό της υπόθεσης.Άμα σου κόβει λίγο,όπως σε σένα,τους παίρνεις γραμμή από νωρίς και τους στέλνεις.
Τι παπαρολογος!κ μπόρεσε κ βρήκε κ ωραία γυναίκα για ραντεβού !κ εμείς που είμαστε κ ωραίοι κ ανοιχτομυαλοι μέχρι ταβάνι οι γυναίκες μας κάνουν τις δύσκολες !χάχα Καλά του έκανες του βλαμενου !γιατί μόνο βλαμενος πρέπει να ήταν για να λέει παπαριες αντί να σε απόλαυσει κ να σε χαλαρώσει να περάσεις ωραία !
Από τη αρχή του κειμένου σου κατάλαβα ότι επρόκειτο για χειριστικο άνδρα .έχουν τη τάση να pushαρουν τα όρια κάποιου εξαρχής και να τον κάνουν ευάλωτο ώστε να δουν αν θα γίνουν καλά θύματα στο χειρισμό τους .εξουσία και η κάκιστη αντιδραση όταν πολύ σωστά απαντησες
Scroll to top icon