ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 12:43

Πιό

Τι είναι χειρότερη κατα τη γνώμη σας ; Να έχει κάποιος παραπανίσια κιλά κάνοντας αρκετά σκληρή προσπάθεια για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο σωματικά ή αυτός που είναι αδύνατος και όσο και να τρώει δε βάζει κιλό ενώ θέλει πολύ το άτομο να φτάσει εξ'ίσου σε επιθυμητο σωματικό επίπεδο. Νομίζω το 1ο είναι μισό κλικ καλύτερο γιατί ξές ότι θα φτάσεις εκί που θές ενω΄στη 2η περίπτωση δε μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για να το καταφέρεις. Και μαντέψτε ανήκω στη 2η περίπτωση.
4
 
 
 
 
σχόλια
ειναι αυτο που λεει ο Lumberjackσκέψου έναν κουβά στον οποίο ανοίγεις μια τρύπα κάτω χαμηλά... αν η ποσότητα νερου που φεύγει απο την τρυπα ειναι μεγαλύτερη ή ιση με την ποσότητα νερου που προσθετεις εσυ απο την πάνω μεριά τοτε, δεν θα γεμίσει ποτε ο κουβάς...οποτε φαε παραπάνω θερμίδες απο οτι καταναλώνεις!
Το "οσο και να τρωω δε βαζω κιλα" ειναι ενας μυθος. Οσοι το λενε απλα υπερεκτιμανε την ποσοτητα του φαγητου που τρωνε. Οι θερμιδες που καταναλωνουν δεν ειναι αρκετες για την αυξηση του βαρους τους. Καταναλωσε παραπανω θερμιδες απο αυτες που καις, εφάρμοσέ το για μηνες και θα δεις αν θα θα βαλεις κιλα.
Scroll to top icon