ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 11:25

Ανεργία ή μια δουλειά που δεν σου αρέσει.

Καλημέρα, κοντεύω τα 25 και είμαι άνεργη. Εχω δυο πτυχία. Αρχές Απρίλη ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ (η μόνη εργασιακή εμπειρία μου). Ψάχνω δουλειά και έχω κάνει κάποιες συνεντεύξεις. Έχω αρκετές πιθανότητες να με πάρουν σε ένα ταχυφαγείο όπου αρμοδιότητες ειναι: καφές, σάντουιτς, σερβις, τηγάνι. Υπάρχει πιθανότητα να με καλέσουν για συνέντευξη σε καταστημα τηλεπικοινωνιών. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πρέπει να ξεκινήσω δουλειά στο ταχυφαγείο και να έχω το νου μου για κάτι καλύτερο ή να περιμένω και να κάνω το σταυρό μου να έρθει. Σκέφτομαι ότι πρέπει να αποκτήσω εργασιακή εμπειρία. Από τη άλλη με θλίβει να είμαι σε ταχυφαγείο και να φτιάχνω σάντουιτς,καφέ κ τηγάνι όταν έχω σπουδάσει. .... Πείτε μου καμία γνώμη παιδιά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα να δεις πόσο με θλίβει η δουλειά μου, και ας είμαι και ''αφεντικό του εαυτού μου'' χωρίς να βρίσκομαι σε κουζίνα μέσα... Να πας για δουλειά, δεν είναι ντροπή, και να κοιτάξεις για κάτι καλύτερο.
Από τη άλλη με θλίβει να είμαι σε ταχυφαγείο και να φτιάχνω σάντουιτς,καφέ κ τηγάνι όταν έχω σπουδάσει. .... Πηγή: www.lifo.gr Παραπανω απο τους μισους νεους ειναι σε αυτη την κατασταση. Καταλαβαινω το να θελεις να εργαστεις πανω στο αντικειμενο σου. Θα σου πω ομως κατι ημουν καποτε σε μια επγγελματικη ημεριδα και μας ελεγε ο ομιλητης ' τις ευκαιριες να τις εκμεταλλευεστε, ειναι πιθανοτερο ενας εξυπνος εργοδοτης να διαλεξει εναν νεο (εφοσον θελει εκεινη την ηλικια) που εχει εργαστει σε ασχετα αντικειμενα παρα εναν νεο που ειχε καλυτερο βαθμο αλλα δεν εχει εργαστει ποτε του η για μια σεζον καθως ο πρωτος εχει μαθει συνεπεια, εργασιακη κουλτουρα και εργασιακο περιβαλλον, επαγγελματισμο, πως να εισαι παραγωγικος η να διαχειριζεσαι εκτακτες καταστασεις.΄ Με λιγα λογια αποκτας skills. Να εχεις το νου σου και στην αλλη δουλεια. Θα σου πω ομως να μην υποτιμας ουτε αυτη την εργασια, ουτε τα ατομα που την εκτελουν. Το γεγονος οτι εχεις πτυχιο σε αυτον τον κοσμο, που υπαρχει πλεονασμος πτυχιουχων, λεει λιγοτερα στην αγορα εργασιας σε σχεση με μια 15ετια πριν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon