ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 02:22

Ερώτηση

Όσοι και όσες έχουν κλειστά τα email είναι ζευγαρωμένοι; Ας μου πει κάποιος αν ξέρει γιατί δεν το έχω καταλάβει. Υποτίθεται ανοιχτό σημαίνει ελεύθερος και κλειστό πιασμένος/πιασμένη; Αν είναι έτσι να ξέρω ενδιαφέρομαι για ένα πρόσωπο που το έχει κλειστό. Αν δεν είναι έτσι ας τα ανοίξουν να μπορέσουμε να στείλουμε όσοι θέλουμε. Το ξέρω πως δεν είναι χρυσό κουφέτο εδώ και τα ρέστα αλλά τι να γίνει που κόλλησα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει και η στήλη σε αναζητώ για την περίπτωση σου.Εδώ δεν βάζουμε ανοιχτό μέιλ γιατί σε περίπτωση που τσακωθείς με κάποιον φαντάσου ο άλλος να σε βρίζει και στο μέιλ.
Ο Χριστος! Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα?Αρα με το σκεπτικο σου ,θες να διεκδικησεις καποιον δεσμευμενο??? Θα σου ελεγα τι θα μπορουσες να κανεις αλλα επειδη εισαι τσακαλος κ αρα τρελος πειρασμος, δεν θα ηθελα να γινω συνενοχος στη διαλυση καποιας σχεσης ,καποιου γαμου κοκ.
Εμένα τώρα με προκάλεσε άσχημα σε βαθμό που σκέφτομαι να χωρίσω και τους πέντε μου συζύγους( άντε να βρεις έναν καλό χγγυσό μου) προκειμένου να τυλιχτώ στην αγκαλιά του/της. Οι δεύτερες σκέψεις θρονιάστηκαν μέσα μου. Αν ενδιαφέρεται για μένα να μου πει να χωρίσω. Αν όμως δεν πρόκειται για μένα, να το πει, μην χωρίσω άδικα και τα πέντε παλικάρια που τόσο μα τόσο αγαπώ... Αλλά είμαι εγώ το τυχερότερο πλάσμα όλων των εξομολογήσεων ( κι έτσι σαι ταΐσω την σκόνη μου) να μου το πει να σκάσουν οι οχτροί μου.
Scroll to top icon