ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2018 | 12:51

Ζήλεια.

Είμαι στην πόλη που σπουδάζει το αγόρι μου και έχει έρθει τυχαία αυτές τις μέρες στην πόλη και μια φίλη του να δει έναν άλλον φίλο. Με αυτήν λοιπόν και έιχε πάει να γίνει πριν τα φτιάξουμε αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα και προτίμησε εμένα γιατί τελικά δεν του έβγαινε. Το χαζό θέμα μου τώρα είναι ότι θα βγούμε με αυτήν την κοπελα και αυτή είναι πανέμορφη. Είναι το αντικείμενικο πρότυπο ομορφιάς ξανθιά, λεπτή, μπλε μάτια, προσεγμένο στυλ. Εγώ πάλι αν και πολύ ικανοποιημενη με την εμφάνιση μου εδώ μια πιο αντισυμβατική ομορφιά. Συνήθως χαίρομαι να βλέπω όμορφες κοπέλες και δεν νιώθω ζήλεια ίσα ίσα το απολαμβάνω αλλά τώρα νιώθω λίγο περίεργα. Θα ακουστεί ρηχό αυτό, αλλά έχω συνηθίσει να νιώθω η πιο όμορφη σε κάθε δωμάτιο. Όχι γιατί είμαι, μάλλον δεν είμαι, απλά ξέρω ότι δεν θα άλλαζα κάτι πάνω μου και με αποδέχομαι πλήρως. Τώρα που ξέρω ότι θα είναι μια κοπέλα ίδια με την Μπάρμπι ( δεν το λέω προσβλητικά αυτό) που το αγόρι μου έιχε σκεφτεί να κάνει κάτι μόνο και μόνο γιατί είναι όμορφη δεν ξέρω αν θα νιώθω άνετα. Δεν θέλω να φανεί να νιώθω άβολα σε καμία περίπτωση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πρωτα απο ολα βρες το προβλημα σου. Ειναινπροβκημα οτινμια γυναικα απο τις δισεκατομυρια πουβυπαρχουν ειναι ομορφοτερη σου; Η μηπως ειναι το προβλημα ειναι το αγορι σου; Οπως και να εχει η ζηλεια ειναι χαρακτηριστικο των ανθρωπων. Επεισης ποτε δεν ειμουν ομορφος.
Scroll to top icon