ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2018 | 18:35

Είμαι εγώ με το ραντεβού!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την υποστήριξη! Ευχαριστώ τόσο πολύ γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια που βγήκα ραντεβού με τον άντρα μου και έχουν αλλάξει πάρα πολύ όλα και οι φίλες μου χωρίς να θέλουν με τρόμαξαν πιο πολύ. Μου τηλεφώνησε και θα βγούμε σήμερα! Είπε πως αν το αφήσει για αύριο θα το μετανιώσω γελάσαμε και χαλάρωσε η διάθεσή μου. Πάω να ετοιμαστώ γέλασα που διάβασα να μοσχοβολάω με περάσατε τελείως χαζή έτσι που τα έγραψα δεν το λέω με κακία μου φάνηκε αστείο. Μια απορία μου έμεινε αλλά τώρα είναι αργά ο θεός να βάλει το χέρι του. Ευχηθείτε μου τύχη, ευχαριστώ και πάλι που δεν με κοροϊδέψατε το φοβήθηκα πως θα γίνει αλλά δεν έγινε. Μόνο ένας αλλά δεν πειράζει εγώ κρατάω τους άλλους και που με υπερασπιστήκατε!
7
 
 
 
 
σχόλια
Είδες μωρέ τι καλά παιδιά είμαστε όταν θέλουμε !!Να περάσεις σούπερ και έλα να μας πεις τι έγινε, τώρα έχεις και εμάς φιλινάδες,αυτές που έχεις φέραν την καταστροφή πωωω.!
Χαχαχα οχι δεν σε περασα για χαζη απλα ηθελα να πω οτι κ να μην ειναι του γουστου του η οποια αποτριχωση ,αν εισαι περιποιημενη/καθαρη κ μοσχοβολας θα εκτιμηθει! Να περασεις super κ να εισαι cool! ;-) ;-)
Scroll to top icon