ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2018 | 14:28

....

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ.ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ....ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΗ.ΕΓΩ,ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΕΡΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Κ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάρα, σε κατανοώ απολύτως, η καψούρα είναι καψούρα όπως και να το κάνουμε. Τι και να κάτσουμε να σου λέμε πόσοι άλλοι κυκλοφορούν εκεί έξω όταν εσύ έχεις φάει το βέλος στο δόξα πατρί; Ναι, είναι δύσκολο το να πειστείς με το "υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω", γιατί οι άνθρωποι δεν είναι σακούλες γαριδάκια, χάσαμε το ένα, πάμε να πάρουμε άλλο. Ανέμελα κι ωραία δεν γίνεται , δυστυχώς πρέπει να υποστείς την καταιγίδα.Προσωπικά προτιμώ να φάω χυλοπιτάρα, παρά να κάθομαι να αναρωτιέμαι. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου να τρέφω ελπίδες για κάτι που δεν θα γίνει, και καταρρέω πολύ περισσότερο όταν είμαι ερωτευμένη για καιρό και τρώω το Χ αργότερα. Όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα. Εϊναι απελευθέρωση από μια άποψη, δεν χάνεις χρόνο και δεν φοράς παρωπίδες άνευ λόγου και αιτίας. Να φύγουν οι παρωπίδες να αρχίσουμε να κοιτάμε και πάλι γύρω μας, χωρίς εμμονές για άτομα που δεν ενδιαφέρονται για όποιον λόγο.Δείξε ψυχραιμία. Και να θυμάσαι πάντα ότι η απόρριψη περνάει από τη ζωή όλων, κανείς δεν ξεφεύγει. ΟΛΩΝ. Και καμιά φορά πονάει πολύ. Κάνε λίγο κουράγιο ακόμα, θα γίνουν άλλα πράγματα, ωραία, πολύ πιο γρήγορα απ' όσο μπορείς να φανταστείς τώρα.
Καλές είναι και οι χυλόπιτες παιδιά. Χρειάζονται για λόγους που δεν μπορούμε πάντα να καταννοήσουμε. Εγώ τις βλέπω σαν θεία προστασία απέναντι σε ακατάλληλα άτομα ως προς εμάς.Ο μόνος τρόπος να ξεπεραστει μια γερή χυλόπιτα (ή χωρισμός) είναι να μην υπάρχει επικοινωνία για να ξεπεραστεί το κόλλημα. Παλιά το αρνιόμουν, αλλά πλέον έχω πειστεί ότι τίποτε αλλό δεν λειτουργεί. Όσο διατηρείς επαφή ( και άρα ελπίδα) ο πόνος παραμένει. Κι εσύ φαίνεται ότι πονάς πολύ τώρα. Δεν θες κανέναν άλλον τώρα γιατί είναι νωρίς και έχεις φάει κόλλημα απο την απόρριψη. Ξέρεις πόσα φοβερά γκομενάκια υπάρχουν εκεί έξω; Θα σου πω εγώ. ΑΠΕΙΡΑ.
Πάντα θα υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στον κόσμο, αλλά τι σημασία έχει; Αυτό που βιώνεις τώρα, φαντάζει σε σένα πολύ σοβαρό και έτσι είναι. Εγώ θεωρώ γενναίο εκ μέρους σου που κατάφερες να εκμυστηρευτείς το τι αισθάνεσαι στον άνθρωπο αυτό. Από κει και πέρα όμως, και οι χυλόπιτες στη ζωή είναι. Κι από άντρα θα απορριφθείς, και από εργοδότη θα απορριφθείς, και από πεθερά... θα απορριφθείς (XD)... Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, δεν μπορούμε να είμαστε αποδεκτοί από όλους. Καταλαβαίνω ότι πιθανόν να αισθάνεσαι έντονα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά σου εύχομαι μόλις ηρεμήσεις από όλο αυτό, να βρεθεί ένας άνθρωπος στη ζωή σου, που να έχει κι αυτός τόσο έντονα συναισθήματα για σένα, όσα θα έχεις κι εσύ για αυτόν! Εκεί είναι η ομορφιά!
Scroll to top icon