ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2018 | 19:00

Λαθος επιλογη

Μετανιωσα για αυτο που σπουδασα!!! Νομιζω οτι δεν προκειται να ειμαι καλη σε αυτο ποτε!! Θελω ν κανω κατι αλλο στη ζωη μου!! Ειμαι τοσο δυστυχισμενη!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Πριν από αρκετά χρόνια είχα βρεθεί στην ίδια θέση που είσαι τώρα. Έπεσα σε κατάθλιψη, έχασα πολλά χρόνια από την ζωή μου... Τότε πολλοί μου έλεγαν ότι δεν έχει σχέση αυτό που σπουδασες με αυτό που θα κάνεις. Σκεφτόμουν ότι ηταν λόγια παρηγοριας. Τωρα πια ειμαι στον εργασιακό στίβο και το ζω. Τα τελευταία χρονια, δυο από τους ανθρώπους που με εχουν μανατζαρει εχουν πτυχιο σε αλλο αντικείμενο απο αυτο με το οποιο ασχολουμαστε. Εκτος αν εισαι γιατρός ή κάτι αναλογο, οι σπουδές δεν συνδεονται με την επαγγελματική πορεία... Με δημιουργική σκεψη και βελτίωση των δεξιοτήτων σου μπορείς να πλασαριστεις παντου. Μην μασας!
Σώπα καλέ.. Γιατί εμείς που σπουδάσαμε αυτό που θέλουμε νομίζεις ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό? Cool... Κυνήγα αυτό που θες να κάνεις και αυτό που σε ευχαριστεί. Το πτυχίο δεν καθορίζει την καρίερα σου. Η θέλησή σου για δουλειά και η προσωπική σου ενασχόληση και μάθηση στο αντικείμενο που σου αρέσει θα σε πάει εκεί που θες.
Αν είσαι σίγουρη οτι δε σου αρέσει, δεν είναι ποτέ αργά για δεύτερη σταδιοδρομία, εφόσον οι συνθήκες σου το επιτρέπουν. Εφόσον τελείωσες ήδη μια σχολή μπορεί να σου είναι πιο εύκολη η διαδικασία του να καταπιαστείς με κάτι καινούριο. Πχ αν είναι να ξαναμπείς σε σχολή, θα ξέρεις ήδη πώς να παρακολουθείς, πώς να οργανωθείς, κλπ.
Scroll to top icon