ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 21:42

Άσχημο μπλέξιμο

Αν ζεις στην επαρχία και θέλεις να χωρίσεις γιατί έχεις άλλον, σε πόσο καιρό μπορείς να μείνεις μαζί του; Παιδιά δεν υπάρχουν, ο γάμος πάει οχτώ χρόνια και οι ηλικίες από 38 μέχρι 44. Δεν μπορούμε να φύγουμε εδώ είναι οι δουλειές μας. Αν η γυναίκα φροντίσει να νοικιάσει σπίτι στην αρχή και μείνει μόνη, πόσο καιρό πρέπει να περιμένει για να πει πως έχει δεσμό; Ο καινούργιος την πιέζει και λέει να πάει να μείνει μαζί του, αλλά η γυναίκα δεν τολμάει δεν θέλει να προκαλέσει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πω τι τραβάτε και εσείς στην επαρχία..Αυτό που έχει άποψη όλο το χωριό/κωμόπολη για το τι κάνεις, ειλικρινά είναι πολύ ψυχοφθόρο .Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο απλά να σου πούμε ότι μην δίνεις σημασία γιατί ξέρω πολύ καλά τι γίνεται ..Σε πιάνει στο στόμα της η κάθε ''βλαχάρα'' και γίνεσαι αντικέιμενο συζήτησης στα πηγαδάκια της αυλής και του καφενείου .Ε εκεί ένας Κωστόπουλος χρειάζεται ..
Όσο διατηρείς έναν νεκρό γάμο, τόσο το χειρότερο για όλους σας. Τι θα πει "να μην προκαλέσεις"; Το γεγονός ότι ήδη διατηρείς μια άλλη, εξωσυζυγική σχέση, από μόνο του προκαλεί. Ξεκάθαρα, λύσε πρώτα τον γάμο σου για να σταματήσεις την τυρρανία ενός ανθρώπου που πιθανόν ψάχνει στα τυφλά τί πάει στραβά και με τον καιρό, εμφανίζεις και τον "μπαλαντέρ". Χρονοδιάγραμμα, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει. Και, το γεγονός ότι αναφέρεσαι στον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο, δεν σε κάνει λιγότερο αναμεμειγμένη ή υπεύθυνη στην κατάσταση.
Scroll to top icon