ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 20:08

ΣΕΞ Η ΕΡΩΤΑΣ ?

ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ...ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να πρέπει να τους δώσεις όνομα? Άντε πες οτι υπάρχει διαφορά με το σεξ και με τον έρωτα , εφόσον είστε μαζί και τρέφετε αισθήματα, το λες και 'έρωτα'. Μήπως έχεις προσδοκίες ταινίας?
Για να κάνεις έρωτα ούτε τον τέλειο χώρο χρειάζεσαι ούτε 5 ώρες. Ούτε καν κρεβάτι δεν χρειάζεσαι. Επομένως ξεκόλλα γιατί η θεώρηση σου είναι λίγο επιφανειακή. Έρωτας είναι το σεξ όταν αυτοί που το κάνουν είναι ερωτευμένοι.
Scroll to top icon